Zomercheck en wintercheck


ZOMER- EN WINTER CHECK BIJ KOOIJMAN AUTOGROEP

Tijdens de zomercheck en wintercheck wordt uw auto op essentiële onderdelen gecontroleerd. Zo weet u zeker dat uw auto er tijdens de zomer- en wintermaanden weer helemaal tegenaan kan! De check is gratis met de Kia Family Card, of is slechts € 15,-.

De wintercheck – voorbereid de winter in

Bij de wintercheck wordt er voor gezorgd dat uw auto voorbereid de winter in gaat. Tijdens de wintersport bijvoorveeld wordt uw auto blootgesteld aan zware weersomstandigheden en u wilt geen autopech krijgen op uw vakantie. Maak nu een afspraak voor de wintercheck en ga een probleemloze winter tegemoet.

De zomercheck – met een gerust hart op vakantie

Gedurende de zomercheck wordt uw auto gecontroleerd op de vitale punten van uw auto zodat u daarna met een gerust gevoel de zomer in kan gaan. Onze monteurs controleren uw auto op bijna alle gebieden. De zomercheck zorgt er voor dat u met een gerust gevoel met uw auto op pad kunt gaan. Voorkom pech en plan een zomercheck om veilig op reis te kunnen gaan!

Kosteloos met de Kia Family Card

Bent u in het bezit van de Kia Family Card? Dan is de zomercheck of de wintercheck  voor u helemaal GRATIS. Bent u nog niet in het bezit van de Kia Family Card? Vraag ‘m hier aan en profiteer van heel veel voordeel bij Kooijman Autogroep!

Kooijman Autogroep