Laatste nieuws en blogs
Blijf altijd op de hoogte


 • Toyota en DHL op weg naar emissievrij bezorgen

  De Toyota Proace Electric is dagelijks het vervoermiddel voor de DHL pakketbezorgers. Bezorging per 2025 volledig emissievrij is het doel van DHL.

  Lees verder
 • Het topjaar van Kia!

  De Kia Niro mag de eretitel Zakenauto van het Jaar dragen. De Kia Niro wordt steeds populairder en weet uit te groeien tot populairste auto van het jaar. En de Kia e-Niro is zelfs benoemd tot allerbest verkochte elektrische auto.

  Lees verder
 • De nieuwe RAV4 Adventure!

  Toyota onthuld de nieuwe RAV4 Adventure, een avontuurlijke uitvoering van de RAV4. Zijn SUV-kwaliteiten worden zowel op als naast de weg versterkt met de standaard hybride aandrijflijn en intelligente vierwielaandrijving.

  Lees verder
 • Kia met primeur op Taxi Expo 2021

  De grote ster van de Taxi Expo 2021 is de gloednieuwe EV6. Deze elektrische crossover is de eerste Kia op het baanbrekende Electric-Global Modular Platform (E-GMP), dat elektrisch rijden naar een nieuw niveau tilt.

  Lees verder
 • Yaris Cross in de showroom

  Wij nodigen u van harte uit voor het Yaris Cross Intro Event op vrijdagavond* 10 september en 11 september a.s.  Op deze datum gaan we de compacte SUV-uitvoering van de
  ‘Auto van het Jaar’ spectaculair onthullen bij onze vestigingen.

  Lees verder
 • Overlijden Arie Kooijman oprichter Kooijman Autogroep

  Overlijdensbericht 

  Diep bedroefd maar ook erg dankbaar voor wat hij deed, delen wij u mede dat Arie Kooijman grondlegger van ons familiebedrijf Kooijman Vianen,
  vader, echtgenoot, schoonvader, opa en overgroot opa op woensdagmorgen 11 augustus jl. is overleden.

  Lees verder
 • De compleet nieuwe Kia Sportage

  De vijfde generatie van de Kia Sportage, gloednieuw en geïnspireerd op de allernieuwste technieken. Geniet van een geëlektrificeerde aandrijflijn en een ultramodern interieur, met een zwevend, gebogen display gericht op de bestuurder.

  Lees verder
 • KIA EV6 in de showroom!

  Het wachten is bijna voorbij. De EV6 staat in het najaar in de showroom. Maar wij bieden jou als een van de eersten de mogelijkheid de Kia EV6 in augustus te bewonderen tijdens de exclusieve EV6 Experience bij ons in de showroom. De EV6 Experience activeert al je zintuigen.

  Lees verder
 • Dit is de vernieuwde Kia Ceed!

  De Kia Ceed familie is met een vernieuwd exterieurdesign en interieurupgrades nu nóg sportiever! Introductie medio september, prijzen binnenkort bekend.

  Lees verder
 • Toyota logo op emissievrije bussen van CaetanoBus

  Toyota en de Portugese busfabrikant CaetanoBus hebben de co-branding aangekondigd van een batterij-elektrische stadsbus en een waterstof-elektrische stadsbus

  Lees verder
 • Beleef een extra sportieve zomer met de Toyota TeamNL selectie!

  Klaar voor de start? Profiteer van sportieve extra’s en voordeel tot wel €4.500,00 met de TeamNL selectie van Toyota!

  Lees verder
 • Kia valt in de prijzen

  Kia valt in de smaak, bekijk hier de prestigieuze prijzen die Kia de afgelopen jaren allemaal in ontvangst heeft mogen nemen.
  Proud-to-be-a Kia-dealer.

  Lees verder
 • Een stekkerauto voor iedereen!

  Of je nu als particulier koopt of privé wilt leasen wij maken geen onderscheid! Je profiteert nu nog van € 4.000,- subsidie op een elektrische Kia.

  Lees verder
Kooijman Autogroep