Laatste nieuws en blogs
Blijf altijd op de hoogte


 • Kia noteert weer 1ste plaats in kwaliteitsonderzoek JD Power

  Kia is ook dit jaar winnaar van hét kwaliteitsonderzoek auto’s JD Power, In alle segmenten heeft Kia deze prijs in de wacht gesleept. Kia, een autofabrikant van wereldklasse!

  Lees verder
 • Gratis Kia bal bij een proefrit of taxatie

  Omdat Kia de trotse sponsor van UEFA Women’s EURO 2017 is, krijg jij tijdens de actieperiode bij een proefrit of taxatie een gratis Kia bal*. Bovendien maak je kans op kaartjes voor een wedstrijd van het UEFA Women’s EURO 2017**.

  Lees verder
 • kia stonic crossover

  Wereldprimeur Kia Stonic -all new crossover –

  Kia blijft je surprisen! De aller- allernieuwste Kia: De Stonic, onze cross-over nieuweling. De Stonic beleeft haar werelddebuut in Amsterdam. Supertrots dat Kia Motors Europe ons land heeft gekozen om deze nieuwe crossover-lid voor te stellen aan de Nederlandse en buitenlandse pers.

  Lees verder
 • Milieuvignet vanaf 1 juli verplicht in Frankrijk

  Vanaf 1 juli wordt het Franse milieuvignet verplicht in Frankrijk. Voor wie in de milieuzones in het land wil rondrijden kan er snel eentje aanvragen. Aanvraag kan namelijk soms wel tien dagen duren. Met deze wetgeving wil het land de uitstoot van stikstofoxiden en fijnstof verlagen. Steeds meer Franse steden, zoals Parijs en Lyon, hebben al zones ingevoerd. In september zullen nog meer steden volgen, waaronder ook Montpellier, Bordeaux en Rijsel.

  Lees verder
 • NU EEN HYBRIDE, VOOR DE PRIJS VAN EEN HYBRIDE!

  Free Hybrid: hybride rijden zonder te stekkeren. Kies ook voor de vrijheid van Toyota Hybrid. Dat is superzuinig rijden in een auto met een benzine- en een elektromotor die zichzelf onderweg automatisch oplaadt. U heeft dus nooit een stekker nodig. Waardoor u alle vrijheid krijgt om volop te genieten van de rust, het comfort en de krachtige souplesse van een Toyota Hybrid.

  Lees verder
 • Kia Rio maakt hoge verwachtingen waar

  Jongste Rio maakt hoge verwachtingen waar

  Tijdens de Autoweek triotest komt de nieuwe Kia Rio als winnaar uit de test en laat de Citroën C3 en VW Polo achter zich. De kwaliteiten waaraan de Kia Rio zijn eerste plek heeft verdiend, zijn met name het voor deze klasse riante ruimteaanbod en het verrassend prettige onderstel!

  Lees verder
 • GEZOCHT: Official Match Ball Carrier tijdens WEURO 2017!

  Is uw dochter, nichtje of buurmeisje gek van voetbal dan kunt u haar aanmelden als official match ball carrier! Kia mag voor WEURO2017 de official match ball verzorgen. Dit betekent dat wij 31 meisjes tussen de 10 en 14 jaar gaan werven die bij de start van de wedstrijd op het veld de bal mogen overhandigen aan de scheidsrechter. Een eervolle en belangrijke rol, maar natuurlijk óntzettend leuk!!

  Lees verder
 • Kom naar de Go Toyota Experience!

  10 en 11 juni is het zover: de Go Toyota Experience!
  Dit exclusieve en zomerse event staat in het teken van alles wat Toyota te bieden heeft. Natuurlijk veel auto’s maar ook Sports: Toyota Racing én Team NL sporters op ons Olympisch plein!

  Lees verder
 • Kooijman is op zoek naar medewerkers!

  Bij Kooijman Autogroep je loopbaan starten kan op verschillende afdelingen: Schadebedrijf, Shell station, Administratie, Sales of als leidinggevende op een van onze Kooijman vestigingen. Bekijk ons aanbod van alle vacatures.

  Lees verder
 • Toyota opnieuw de zuinigste

  De ANWB bekroond de Toyota Yaris opnieuw tot zuinigste auto in zijn klasse! Ondanks dat er nieuwe modellen op de markt zijn gekomen, is het niet gelukt om de Yaris van zijn troon te stoten.
  Niet alleen de Yaris blijft op nummer één positie, maar ook de Prius behoudt zijn nummer één notering in de klasse benzine middelgroot.

  Lees verder
 • toyota yaris energy challenge

  Nieuwe Yaris Energy Challenge: Doe mee, test zelf en win de Yaris!

  Lukt het jou om meer dan 50% elektrisch te rijden? Ga de uitdaging aan en doe mee met de nieuwe Yaris Energy Challenge. Bovendien maak je kans op de gloednieuwe Toyota Yaris

  Lees verder
 • Toyota AYGO Fashion Editions, dé auto die iedere look compleet maakt!

  Wat is jouw Fashion statement? Omschrijf je jouw stijl als ‘Chique’, ben je meer ‘Edgy’ of past ‘Sassy’ echt bij jou? Wat je stijl ook is, de AYGO combineert altijd met jouw look! Je rijdt al een AYGO Fashion Edition vanaf € 8,90 per dag!

  Lees verder