Laatste nieuws en blogs
Blijf altijd op de hoogte


 • 60 JAAR KOOIJMAN! Win de Kooijman Jubileum-Factuurloterij

  Kooijman is 60 jaar en trakteert!
  Bij aankoop van nieuwe auto, occasion of werkplaatsbezoek maakt u nu kans op 1 van de 2 hoofdprijzen een jaarlang GRATIS Kia Picanto of Toyota Aygo rijden. Alles is geregeld en u hoeft alleen zelf te tanken. Doe mee met de factuurloterij

  Lees verder
 • Geef je diesel op en maak kans op een nieuwe Corolla Hybrid Electric

  We willen allemaal schonere lucht, voor onszelf en onze kinderen. Maar onbedoeld stoten veel dieselauto’s nog meer roet uit dan je denkt. Dus kom maar op met al die diesels! We trekken er 10 uit. De meest smerige daarvan rijdt op 18 mei gratis weg in een compleet nieuwe Toyota Corolla Hybrid Electric.

  Lees verder
 • Kia ontwikkelt speciale app voor elektrische voertuigen

  Kia werkt aan nieuwe technologie waarmee je verschillende prestatie-bepalende instellingen van een elektrisch aangedreven voertuig kunt wijzigen via een smartphone-app. Het gaat hier om een primeur in de auto-industrie. Kia verwacht deze technologie op toekomstige modellen toe te passen.

  Lees verder
 • AYGO Summertime Deal

  De AYGO is een vrolijke auto, die nu tijdelijk nog vrolijker is. Want de meest kleurrijke en compacte Toyota is nu als Summertime Deal leverbaar in drie unieke uitvoeringen. Private Lease vanaf € 229,-* per maand inclusief gratis cabriodak. Als je er liever eentje koopt, profiteer je van € 1.250,- extra inruil én een gratis cabriodak. En wie weet win je ook nog een heerlijk wellnessweekend op Texel!

  Lees verder
 • Kom naar de Go Toyota Experience op 18 en 19 mei!

  18 en 19 mei is het zover: de Go Toyota Experience! Een exclusief en zomers event dat in het teken staat van alles dat Toyota te bieden heeft. En dat is nogal wat. Je kunt rijden in onze Toyota modellen, in ons Toyota World museum de geschiedenis van Toyota beleven of ervaren hoe is het is om met onze vooruitstrevende Mirai te rijden op waterstof.

  Lees verder
 • Doe de Power Challenge en maak kans op 1 jaar lang gratis rijden

  Ontdek de nieuwe Corolla. Mooier, beter en begeerlijker dan ooit. Als High Power Hybrid goed voor wel 180 pk/ 132 kW terwijl ie heel zuinig is en ook een lage uitstoot heeft. En met de Corolla Hybrid rijdt u al snel tot 50% van de tijd elektrisch.
  Doe de Power Challenge en maak kans op 1 jaar lang gratis rijden!

  Lees verder
 • Kia zoekt Ball Carrier WK Vrouwenboetbal in Frankrijk

  Ben jij de ideale Ball Carrier tussen tien en veertien jaar en wil je tijdens WK voetbal in Frankrijk Nederland-Canada in actie komen? Meld je snel hier www.kia.com/nl/over-kia/sponsoring/wk-ball-carrier.

  Lees verder
 • Kooijman sponsor van SV Houten Jeugd elftal

  SV Houten strikt Kooijman Autogroep Kia en Toyota dealer in Midden-Nederland. Kooijman shirt-sponsor van SV Houten Jeugd O16-2.

  Lees verder
 • versnellingsbaksloten bij Kooijman

  Diefstal? Neem versnellingsbaksloten!

  Uw auto beveiligen tegen diefstal? Versnellingsbaksloten uitermate geschikt om diefstal te voorkomen. Nu verkrijgbaar voor de nieuwste Toyota modellen

  Lees verder
 • Vernieuwde Toyota Prius nog luxer

  De nieuwe Toyota Prius is er! Ons hybride icoon en de succesvolste zelfopladende auto ter wereld is verder verbeterd. De nieuwe Toyota Prius heeft bijvoorbeeld een strakker design door nieuwe koplampen met Bi-LED-technologie en vernieuwde achterlichten. Ze benadrukken de breedte achter en daardoor heeft de nieuwe Prius een dikke uitstraling.

  Lees verder
 • Kia zet Autosalon van Genève onder spanning met elektrische concept car

  Kia presenteert op de Autosalon van Genève (van 7 t/m 17 maart 2019) een nieuwe, opwindende concept car met volledig elektrische aandrijving. De onthulling vindt op 5 maart a.s. plaats in Genève. 

  Lees verder
 • Volledig elektrische Kia e-Soul maakt Europees debuut in Genève

  De nieuwe Kia e-Soul brengt emissievrij vermogen met een grote actieradius naar het segment van de urban crossovers. Het derde elektromodel voor wereldwijde verkoop beleeft zijn Europese debuut tijdens de Autosalon van Genève 2019, die in maart plaatsvindt. Kia heeft de derde generatie van zijn innovatieve urban crossover nog unieker gelijnd en nog dynamischer gemaakt. De e-Soul heeft het iconische design en het speelse karakter van zijn voorgangers, maar is in Europa uitsluitend met elektrische aandrijving leverbaar.

  Lees verder