Laatste nieuws en blogs
Blijf altijd op de hoogte


 • De Kia nieuwe XCeed  2023

  De nieuwe Kia XCeed beschikt over veel standaard. Neem een voorsprong op onder andere elektrisch rijden. Stel uw Kia XCeed samen en rijd dit jaar nog in uw nieuwe Kia XCeed.
  Naast elektrisch ook te verkrijgen in hybride en benzine.

  Lees verder
 • ‘HET KAN HIER ELKE DAG WEER ANDERS ZIJN’

  Van het thema Metamorfose werd Gert Kooijman, eigenaar van Kooijman Autogroep, wel enthousiast. Want zijn autobedrijf (met vijf vestigingen) is constant aan het veranderen. ‘Dat moet ook wel, want de markt verandert ook.’

  Lees verder
 • Ervaar jij de Corolla Cross als eerste in het echt?

  Van vrijdag 26 t/m zondag 28 augustus kunt u onze midsize SUV als eerste ‘live’ zien tijdens het feestelijke Touch & Feel Event. Meld je snel aan, want vol = vol!!

  Lees verder
 • Toyota 10 jaar garantie!

  Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud bij ons uit te laten voeren kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen!

  Lees verder
 • Join the Kooijman Family! Bekijk onze vacatures

  Ons motto ‘Persoonlijke aandacht telt’ dragen we in ons hart en werken we iedere dag met veel bevlogenheid aan! Hierin maken we het verschil en dat zie je terug in onze klantentevredenheid.

  Voel jij je aangesproken door onze missie ‘Persoonlijke aandacht telt?’ Kom dan bij ons werken!

  Lees verder
 • De nieuwe Kia Niro nu in de showroom!

  We hebben er even op moeten wachten. Na twee succesvolle Roadshows in mei, staat de nieuwe Kia Niro nu toch echt eindelijk in de showroom. Komt u hem bekijken of proefrijden?

  Lees verder
 • Kia is Official Car Supplier van de KNLTB

  Kia is al jaren sterk verbonden aan het tennis. Sinds 2002 is Kia sponsor van Australian Open en heeft hiermee recent haar global partnership tot en met 2023 verlengd. Sinds 2018 is Kia Official Car Supplier van de KNLTB.

  Lees verder
 • PINKSTERSHOW 3, 4 & 6 juni | Tweede Pinksterdag geopend

  Maak nu kennis met uw favoriete Kia en Toyota en laat gelijk uw auto taxeren. Dan weet u meteen hoe voordelig u overstapt. Profiteer tijdens ons pinksterweekend van extra voordeel bij aanschaf van een Kia of Toyota occasion, demo/ex-company car!*

  Lees verder
 • Opvallende verkeersregels België

  Opvallende verkeersregels in België! Ga je er op vakantie? Of kom je erdoorheen op weg naar je vakantiebestemming? Bekijk dan welke opvallende verkeersregels er zijn.

  Lees verder
 • De 100% elektrische Toyota Proace bedrijfswagen

  De Toyota Proace Electric is dé bestelwagen die elke klus weet te klaren. Met zijn hoge zit, handige schuifdeur en heerlijke zitcomfort is het de bestelwagen voor iedere onderneming. Daarnaast kun je 3 aantrekkelijke subsidies aanvragen voor een elektrische Toyota bedrijfswagen.

  Lees verder
 • Nieuwe Toyota Aygo X in de showroom!

  De Toyota Aygo X zet het compacte segment helemaal op zijn kop. De nieuwe Aygo X wordt nu al gezien als de hipste cross-over SUV in dit formaat. De Aygo X staat in onze showrooms! Kom hem bekijken of maak een proefrit.

  Lees verder
 • MELD JE SNEL AAN! Exclusieve Kia Niro Roadshow in de maand mei

  In juni in de showroom maar nu al in het echt te bekijken. Er gaat niets boven het bekijken van een gloednieuw model in het echt. Dat kan al op 5 en 9 mei in Utrecht en Tiel In samenwerking met Kia Nederland organiseert Kooijman Utrecht en Tiel een speciale roadshow. Zo kun je ‘m echt als eerste bekijken alvorens de nieuwe Niro in de showrooms staat.

  Lees verder
 • Paasshow bij Kooijman Autogroep & 2e Paasdag geopend!

  Profiteer tijdens ons paasweekend van extra voordeel bij aanschaf van een occasion, demo/ex-company car of nieuwe Toyota of Kia! traditiegetrouw zijn wij op 2e Paasdag geopend!

  Lees verder
Kooijman Autogroep