Toyota occasions

 Als officiële Toyota dealer bieden wij een uitgebreid aanbod aan Toyota occasions van hoge kwaliteit. Op deze pagina lees je alles over onze Toyota occasions, de voordelen van het kopen van een Toyota occasion bij Kooijman en onze garantie- en BOVAG regelingen.

Kooijman Autogroep

Kooijman Autogroep is een Toyota dealer met vestigingen in Vianen, Tiel, Utrecht, Naarden en Hilversum. Wij zijn al meer dan 60 jaar actief in de autobranche en hebben een passie voor Toyota. Bij ons kun je terecht voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte Toyota, maar ook voor onderhoud en reparatie ben je bij ons aan het juiste adres.

10 jaar Toyota garantie, ook op occasion

Bij Kooijman Autogroep profiteer je niet alleen van 12 maanden BOVAG garantie op onze  occasions, maar ook van de unieke Toyota garantie. Als enige merk in Nederland bieden wij namelijk 10 jaar garantie op occasions. Deze garantie is geldig op geselecteerde Toyota occasions van minimaal 10 jaar oud en waarvan het onderhoud bij een Toyota dealer is uitgevoerd. Met de 10 jaar Toyota garantie bent u verzekerd van zorgeloos rijplezier. Eventuele reparaties kunnen kosteloos uitgevoerd worden, zonder eigen risico en zonder maximum bedrag. Informeer bij een van onze vestigingen naar de mogelijkheden en voorwaarden.
Met de 10 jaar Toyota garantie bent u dus niet alleen verzekerd van een betrouwbare auto, maar ook van extra zekerheid en gemoedsrust. Bij Kooijman Autogroep kun je dus met een gerust hart een Toyota occasion kopen.

Bij Kooijman Autogroep krijg je standaard 6 maanden BOVAG garantie op onze Toyota occasions. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare auto en kun je zorgeloos de weg op. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de garantie te verlengen tot 24 maanden. Informeer bij een van onze vestigingen naar de mogelijkheden.

BOVAG

Kooijman Autogroep is aangesloten bij BOVAG, de branchevereniging voor de mobiliteitssector. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen en dat je bij ons kunt rekenen op betrouwbare service. Daarnaast biedt BOVAG ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de BOVAG Garantie regeling. Hierdoor ben je als consument extra beschermd bij de aankoop van een Toyota occasion bij Kooijman Autogroep.

Toyota occasion kopen

Ben je op zoek naar een betrouwbare Toyota occasion? Dan ben je bij Kooijman Autogroep aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan Toyota occasions, variërend van de compacte Toyota Aygo tot de ruime Toyota RAV4. Onze occasions zijn altijd scherp geprijsd en worden geleverd met BOVAG garantie.

Toyota occasion hybride

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke en zuinige auto? Dan is een Toyota occasion met hybride aandrijving een goede keuze. Toyota was de eerste fabrikant die hybride auto's op grote schaal produceerde en heeft hierdoor veel ervaring opgebouwd met deze technologie. Bij Kooijman Autogroep hebben wij een ruim aanbod aan Toyota hybride occasions, variërend van de compacte Toyota Yaris Hybrid tot de ruime Toyota C-HR Hybrid.

Toyota occasion automaat

Een Toyota occasion met automaat biedt extra rijcomfort en gemak. Bij Kooijman Autogroep hebben wij een ruim aanbod aan Toyota occasions met automaat. Hierbij kun je denken aan de compacte Toyota Aygo Automatic tot de luxe Toyota Camry Hybrid Automatic.

Hopelijk heeft u op deze pagina alle informatie gevonden die je zocht over Toyota occasions bij Kooijman Autogroep. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op of bezoek een van onze vestigingen. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.