De nieuwe Toyota Yaris is duurzaam en topkwaliteit

Body

Ontdek de spiksplinternieuwe Toyota Yaris bij Kooijman Autogroep! Met milieuvriendelijke opties, super slimme functies en topveiligheid maakt de Yaris autorijden geweldig. Ervaar zelf de toekomst van autorijden en kom langs bij Kooijman Autogroep.

Duurzaam rijden - Elektrisch en hybride Aanbod

Bij Kooijman Autogroep zetten we ons in voor een groenere toekomst. Verken onze uitgebreide collectie elektrische en hybride voertuigen die niet alleen de CO2-uitstoot verminderen, maar ook zorgen voor een soepele, efficiënte en voordelige rijervaring.

Topkwaliteit en veiligheid - Onze prioriteit"

Veiligheid staat voorop bij Kooijman Autogroep. Ontdek onze modellen die zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, van intelligente remassistentie tot adaptieve cruisecontrol. Wij zetten ons in om elke rit zo veilig mogelijk te maken.

Gemak en connectiviteit - Slimme functies voor moderne chauffeurs

Geniet van ultiem gemak met onze voertuigen die zijn uitgerust met de nieuwste connectiviteitstechnologieën. Van handsfree bellen tot ingebouwde navigatie, wij begrijpen de behoeften van moderne chauffeurs en bieden slimme oplossingen voor een moeiteloze rijervaring.

Service Excellence - Onze  toewijding aan klanttevredenheid

Bij Kooijman Autogroep gaat het niet alleen om de auto's; het draait om de mensen. Ontdek onze toewijding aan service, waar we streven naar klanttevredenheid op het hoogste niveau. Van onderhoud tot garantie, wij staan altijd voor u klaar.