Maak kennis met de duurzame Toyota Corolla Cross 1.8 hybride bij Kooijman Autogroep

Body

Duurzaam en efficiënt rijden met de Corolla Cross 1.8 hybride

De Toyota Corolla Cross 1.8 hybride is niet alleen een duurzame keuze, maar ook een voordelige optie. Dankzij het lage brandstofverbruik en de geringe CO2-uitstoot profiteert u van een lagere wegenbelasting en bijtelling. Bovendien biedt de hybride aandrijflijn ook nog eens krachtige prestaties. 

Duurzaam en efficiënt rijden met de Corolla Cross 1.8 hybride

Met de toevoeging van de 1.8 Hybrid-variant aan de Toyota Corolla Cross line-up is er nu nog meer keuze voor degenen die op zoek zijn naar een duurzame en efficiënte SUV. Waar de 2.0 High Power Hybrid-variant met zijn 145 kW (197 pk) vooral geschikt is voor degenen die op zoek zijn naar sportieve prestaties, is de 1.8 Hybrid-variant de ideale keuze voor wie vooral belang hecht aan zuinigheid en een scherpere prijs.

Met een vermogen van 103 kW (140 pk) biedt de 1.8 Hybrid-variant nog altijd meer dan voldoende kracht voor een soepele en aangename rijervaring. Bovendien is deze variant aanzienlijk voordeliger geprijsd dan de extra krachtige 2.0 High Power Hybrid-variant. De 1.8 Hybrid-variant is namelijk verkrijgbaar vanaf € 37.295,-, 

Ontdek de Toyota Corolla Cross 1.8 hybride bij Kooijman Autogroep

Bij Kooijman Autogroep begrijpen we dat de keuze voor een nieuwe auto een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we onze klanten graag een uitgebreide keuze en persoonlijke aandacht. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bovendien bieden we bij Kooijman Autogroep vlotte en zorgeloze levering, zodat u snel en zonder gedoe kunt genieten van uw nieuwe auto.

Image
Corolla Cross 1.8 2023

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe Toyota Corolla Cross 1.8 Hybrid of wilt u meer informatie?

Kom dan gerust langs bij Kooijman Autogroep en maak een proefrit. Onze ervaren verkopers vertellen u graag alles over deze indrukwekkende SUV en de verschillende aandrijflijnen.

Corolla Cross 1.8 2023