Ontdek de kracht Toyota Hilux GR SPORT II bij Kooijman Autogroep in Nederland

Body

Kooijman Autogroep verwelkomt de ongeëvenaarde Toyota Hilux GR SPORT II, een meesterwerk van kracht en stijl. Ontdek waarom deze legendarische pick-up de nieuwe norm zet voor avontuur op de weg en off-road.

Ontdek de krachtige Hilux GR SPORT II

Ervaar de indrukwekkende prestaties van de Toyota Hilux GR SPORT II, aangedreven door een krachtige 204 pk sterke 2.8-liter motor met 500 Nm koppel. De ultieme alleskunner voor avontuurlijke rijders in Nederland.

Verbeterde rijeigenschappen en stoer design

Geniet van verbeterde rijeigenschappen met een fors vergrote spoorbreedte, aangepast onderstel en nieuwe remschijven. Het stoere design met 17-inch zwarte lichtmetalen wielen, spatbordverbreders, en opvallende rode remklauwen geeft de Hilux GR SPORT II een onderscheidende uitstraling.

Sportief Interieur met geavanceerde connectiviteit 

Stap in een sportief interieur met een zwart monochroom thema, contrasterende rode veiligheidsgordels, en luxe suède en lederen sportstoelen. Ervaar geavanceerde connectiviteit met het Toyota Smart Connect-multimediasysteem en het 8-inch touchscreen display, inclusief Apple CarPlay® en Android Auto®.

Beschikbaarheid en showroomdebuut Hilux GR SPORT II

De verkoop van de Hilux GR SPORT II start in de eerste helft van 2024. Bezoek onze showroom bij Kooijman Autogroep in de tweede helft van 2024 om deze sportieve pick-up zelf te bewonderen en een proefrit te maken. Prijzen worden binnenkort bekendgemaakt. Mis deze kans niet om de ultieme Toyota Hilux te ervaren!