Ontdek de nieuwe Toyota C-HR 2024: prijzen, uitvoeringen en innovaties

Body

De hagelnieuwe Toyota C-HR 2024 staat nu onze showroom te schitteren!  Lees verder om alles te weten over de prijzen en specificaties.

Nieuwe Toyota C-HR 2024 nu beschikbaar in de showroom bij Toyota Kooijman!

Ontdek de opwindende kenmerken van de 2024 Toyota C-HR, nu tentoongesteld in onze showroom! Deze elektrisch aangedreven SUV biedt geavanceerde functies, waaronder smart entry, automatisch dimmende achteruitkijkspiegel, automatische ruitenwissers en cloud-based navigatie[1].

Waar te ervaren?

Plan een bezoek aan onze showroom om de nieuwe Toyota C-HR zelf te ervaren. Wilt u  meer weten over deze opwindende toevoeging aan ons assortiment? Bekijk onze vestigingen voor de locaties waar u onze nieuwe C-HR kunt bewonderen.

Prijs en specificaties

Ontdek de prijs en specificaties van de Toyota C-HR 2024, met hybride aandrijving en geavanceerde technologieën. Zo bent op de hoogte van de laatste updates en verbeteringen in deze nieuwste toevoeging aan de Toyota-familie.

Bij het zoeken naar een nieuwe auto streven velen naar perfectie - een mix van vooruitstrevende technologie, ongeëvenaarde luxe en een voorsprong op de rest. In deze zoektocht komt de compleet nieuwe Toyota C-HR First Edition goed naar voren als een van de meest geavanceerde auto's.

Een oogverblindend exterieur

De Toyota C-HR First Edition trekt direct de aandacht met zijn gestroomlijnde design en opvallende 18” zwart gepolijste lichtmetalen velgen. Een visuele verwennerij die niet alleen opvalt, maar ook de prestaties optimaliseert.

Geavanceerde Hybride opties

Kiezen voor de Toyota C-HR First Edition betekent kiezen voor toekomstbestendigheid. Beschikbaar in 1.8 Hybrid, 2.0 High Power Hybrid en 2.0 High Power Plug-in Hybrid, biedt deze auto niet alleen efficiënte prestaties, maar ook een lagere impact op het milieu.

Intelligent comfort en luxe tot in de details

In het interieur van de Toyota C-HR First Edition komt luxe tot leven. Intelligente parkeersensoren zorgen voor stressvrij parkeren, terwijl een draadloze smartphone oplader het gemak van connectiviteit naar een hoger niveau tilt.

State-of-the-Art Multimediasysteem

Het Toyota Smart Connect Plus® 12,3“ multimediasysteem met geïntegreerd navigatiesysteem transformeert uw rijervaring. Of u nu op avontuur gaat of uw dagelijkse route volgt, dit systeem biedt intuïtieve navigatie en entertainment op topniveau.

Introductievoordeel: Maak uw keuze met voorsprong

Bij de aanschaf van de Toyota C-HR First Edition geniet u niet alleen van innovatie en luxe, maar ook van € 1.000,- introductievoordeel. Een kans om uw keuze te maken met een financieel voordeel, waardoor uw sprong vooruit nog aantrekkelijker wordt.

Conclusie: Vooruitgang in alle opzichten

In de wereld van geavanceerde auto's is de Toyota C-HR First Edition een ware pionier. Met een perfecte combinatie van design, prestaties, luxe en introductievoordeel biedt deze auto een voorsprong die zijn gelijke niet kent. Maak de keuze voor vooruitgang, maak de keuze voor de Toyota C-HR First Edition.

Bezoek Toyota Kooijman en ervaar de toekomst van autorijden met de gloednieuw Toyota C-HR!