Ontdek de Nieuwe Toyota C-HR: Hybride revolutie en diverse uitvoeringen bij Kooijman Autogroep

Body

Ontdek de supergave nieuwe Toyota C-HR bij Kooijman Autogroep! Het is een soort auto uit de toekomst en helemaal goed voor het milieu. Met coole designs en slimme technologieën is deze hybride SUV echt een feestje om te rijden. Check snel alle verschillende modellen en ga voor stijl, zuinigheid en luxe

Ontdek de nieuwe Toyota C-HR bij Toyota Kooijman Autogroep, waar Europese elegantie en geavanceerde hybride technologie samenkomen. Ontworpen, ontwikkeld en gebouwd in Europa, is de C-HR een staaltje vakmanschap op maat van de Europese markt.

Met zijn radicale exterieurdesign lijkt de Toyota C-HR haast op een concept car, waarmee hij zich onderscheidt in stijl en uitstraling. De vijfde generatie hybride technologie zorgt voor een krachtige en efficiënte rijervaring.

De Toyota C-HR biedt een volledig geëlektrificeerd gamma met twee hybride-elektrische aandrijflijnen en voor het eerst een plug-in hybride-elektrische aandrijflijn. Vanaf vandaag is de C-HR te bestellen vanaf 37.295 euro, of kies voor Toyota Private Lease vanaf 499 euro per maand.

De nieuwe generatie Toyota C-HR maakt zijn debuut in Nederlandse showrooms rond de jaarwisseling. De prijzen zijn onthuld, en Toyota biedt een scala aan uitvoeringen om aan diverse wensen te voldoen.

Toyota C-HR Uitvoeringen:

1. Active: Met de 1.8 Hybrid Active introduceert Toyota een standaard die de lat hoog legt. Met 103 kW (140 pk) beschikt deze over een uitgebreide standaarduitrusting, inclusief het Toyota Safety System 3 pakket met geavanceerde veiligheidssystemen. De prijs start vanaf 37.295 euro.

2. Dynamic: Op het tweede uitrustingsniveau, de Dynamic, voegt Toyota luxe toe met 2-zone Climate Control, 18 inch zwart gepolijste lichtmetalen velgen, en een 12,3 inch digitaal instrumentarium. Prijs: vanaf 40.495 euro.

3. First Edition: De First Edition biedt extra met het 12,3 inch Toyota Smart Connect Plus multimediasysteem, geïntegreerd navigatiesysteem, en meer comfort features. Vanaf 42.995 euro.

4. Executive: Voor een luxueuzere ervaring kies je de Executive, met sportstoelen, Ambient Lighting, nanoe™ X technologie, en een uitgebreid veiligheidspakket. Prijs: vanaf 45.995 euro.

5. GR SPORT PLUS: De populaire GR SPORT PLUS keert terug met sportieve details, 19 inch zwarte velgen en optioneel het Next Generation Pack. Prijs: vanaf 48.895 euro.

6. High Power Plug-in Hybrid: De nieuwe 2.0 High Power Plug-in Hybrid biedt 164 kW (223 pk) en combineert moeiteloos elektrisch rijden met efficiënte hybride prestaties. De geofencing-functie optimaliseert batterijverbruik in lage-emissiezones. Standaard met stoelverwarming en Climate Control. Prijs: vanaf 48.895 euro.

Speciale Edities:

1. Première Edition: Met een bi-tone+ exterieur, geperforeerd lederen stoelen, JBL Premium Audio, digitale binnenspiegel, head-up display en meer. Prijs: vanaf 52.495 euro.

2. GR SPORT Première Edition: GR SPORT stylingdetails met G-mesh patroon, 20-inch lichtmetalen velgen, en luxe features. Prijs: vanaf 53.395 euro.

Bestel de Toyota C-HR bij Toyota Kooijman Autogroep en ervaar de revolutie in hybride technologie, luxe, en design. Rond de jaarwisseling verwachten we de eerste exemplaren in Nederland. Bestel nu en ontdek de toekomst van autorijden.