Ontdek de Toekomst van Toyota: Elektrische Pick-ups en Land Cruiser Se

Body

Ontdek Toyota's elektrische revolutie met de onverwoestbare EPU Concept Pick Up en de avontuurlijke Land Cruiser Se!  Verken innovatieve pick-ups, een futuristisch 'yoke'-stuurtje en Toyota's eerste elektrische terreinwagen!

Elektrische toekomst: Toyota EPU Concept en Land Cruiser Se

Ontdek de opwindende wereld van Toyota's elektrische revolutie met de EPU Concept en de baanbrekende Land Cruiser Se. Duik in de toekomst van avontuurlijke pick-ups en elektrische terreinwagens.

Onverwoestbaar en elektrisch: EPU Concept 

Toyota's legendarische Hilux staat bekend om zijn onverwoestbaarheid, en de EPU Concept belooft die erfenis voort te zetten in de wereld van elektrische voertuigen. Met een robuuste monocoque-structuur en een aflopende neus, biedt de EPU meer dan alleen kracht. Ontdek hoe de laadbak via een handig luik in verbinding staat met de cabine, waardoor het vervoeren van langere ladingen een fluitje van een cent wordt.

Half 'Yoke'-Stuurtje: vernieuwing in het elektrische tijdperk
Het dashboard van de EPU Concept is een glimp van de toekomst, met een opvallend half 'yoke'-stuurtje. Terwijl traditionele ronde sturen al meer dan een eeuw uitstekend werken, introduceert Toyota een steer-by-wire-systeem met variabele overbrenging voor een moeiteloze en geavanceerde rijervaring.

Land Cruiser Se: Toyota's eerste elektrische terreinwagen

Maak kennis met de Toyota Land Cruiser Se, een elektrische terreinwagen die de grenzen van avontuur verlegt. Ontworpen voor off-road enthousiastelingen en gezinnen, biedt de Land Cruiser Se ruimte aan tot zeven inzittenden zonder concessies te doen aan kracht en prestaties.

Elektrische Revolutie in Formaat: Mid-Size Pick-up van de Volgende Generatie

Met een lengte van 5,07 meter en een wielbasis van 3,35 meter, onthult de Toyota EPU een vooruitblik op een meer personenauto-achtige pick-up. Vergelijkbaar met de Ford Maverick en Hyundai Santa Cruz, combineert de EPU functionaliteit met stijl, met een laadbak die één geheel vormt met de carrosserie.

Toyota's elektrische showcase op de Japan Mobility Show

Meer van Toyota's elektrische toekomst tijdens de Japan Mobility Show, waar ook de IMV 0, Kayoibako, een elektrische cross-over, en een nieuwe elektrische sportcoupé gepresenteerd wordt. Toyota blijft innoveren en de grenzen van mobiliteit verleggen.

Verken de toekomst van autorijden met Toyota - waar innovatie en avontuur samenkomen.