Pinkstershow bij Toyota Kooijman

Body

Nieuwe Modellen, Hoge Kortingen en Extra Inruilwaarde tot €1500!  Van 26 mei tot en met 29 mei (2e Pinksterdag 10-17 uur*) organiseert Toyota Kooijman de Pinkstershow.
*Kooijman Zeist 12-17 uur. Eerste Pinksterdag gesloten.

 

Van 26 mei tot en met 29 mei organiseert Toyota Kooijman de Pinkstershow. Mis deze kans niet om de nieuwste Toyota-modellen te ontdekken en te profiteren van hoge kortingen en extra inruilwaarde tot wel €1500,00 bij aanschaf van een nieuwe auto. Ons enthousiaste team staat klaar om u te verwelkomen en te helpen bij het vinden van uw ideale Toyota.

Tijdens de Pinkstershow kunt u de meest vooruitstrevende Toyota-modellen bewonderen, zoals de dynamische Toyota C-HR, de betrouwbare Toyota Corolla, Aygo Cross en Yaris Cross en de veelzijdige Toyota RAV4. Naast de aantrekkelijke kortingen en extra inruilwaarde, bieden we ook flexibele financieringsmogelijkheden en speciale accessoirepakketten met flinke korting om uw Toyota volledig naar uw wensen aan te passen.

Bij Toyota Kooijman staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Onze deskundige verkopers helpen u graag bij het vinden van de beste deal die past bij uw budget en behoeften. Bovendien bieden we een uitgebreide aftersaleservice met professionele technici en originele Toyota-onderdelen, zodat uw Toyota altijd in topconditie blijft.

Mis de Pinkstershow bij Toyota Kooijman niet! Kom langs en ontdek de nieuwe Toyota-modellen met hoge kortingen en extra inruilwaarde tot €1500. Wij zijn er om uw autodromen waar te maken. Tot ziens bij Toyota Kooijman!