Terugblik op het Groot Succes van de Go Toyota Experience

Body

Duik terug in de onvergetelijke herinneringen van het grootse succes van de Go Toyota Experience! Ontdek hoe autoliefhebbers van alle leeftijden zich onderdompelden in de opwindende werelden van Toyota tijdens dit exclusieve zomerfestival.

Op 1 en 2 juli was het feest bij Toyota Kooijman tijdens de Go Toyota Experience! Dit exclusieve zomerfestival trok vele autoliefhebbers van alle leeftijden. Het festivalterrein was verdeeld in acht spannende werelden: Sports, Adventure, Olympics, Paralympics & Special Olympics, Innovatie, Fun for Kids, Heritage en een indrukwekkende Toyota en Lexus showroom in de koepel. Bezoekers werden ondergedompeld in de veelzijdige wereld van Toyota en konden zelfs proefritten maken in diverse Toyota en Lexus modellen.

Belevenis voor jong en oud De Go Toyota Experience bood een onvergetelijke belevenis voor jong en oud. Van leuke activiteiten tot verrassende shows, live muziek en heerlijke zomerse hapjes en drankjes, er was voor elk wat wils. Het was de perfecte gelegenheid om de passie voor Toyota te delen en nieuwe vrienden te maken.

Ontmoet Topsporters Op de Go Toyota Experience hadden fans de unieke kans om in contact te komen met succesvolle Nederlandse sporters die deelnamen aan de Olympische en Paralympische Spelen. Onder andere schaatskampioen Kjeld Nuis, zeilster Marit Bouwmeester, handbiker en triatleet Jetze Plat, en de geweldige chef de mission van Paralympic TeamNL, Esther Vergeer, waren aanwezig voor meet & greets en sportieve clinics.

Sportwagenliefhebbers in extase Voor de sportwagenliefhebbers was het een waar paradijs op de Go Toyota Experience. Toyota presenteerde trots verschillende sportauto's, waaronder de complete Toyota Gazoo Racing range. Het middelpunt was gevuld met de opwindende GR SPORT-uitvoeringen van de Corolla Touring Sports, de Toyota C-HR en de Yaris Cross. De adembenemende GR Yaris, GR86 en GR Supra stonden in volle glorie tentoongesteld. En niet te vergeten, een levensgrote replica van de legendarische TS050 HYBRID waarmee Gazoo Racing vele triomfen vierde in het World Endurance Championship.

Een reis door de tijd Het Louwman's Toyota World museum nam bezoekers mee op een meeslepende reis door de geschiedenis van Toyota. Maar er was nog veel meer te zien op het terrein, waaronder moderne auto's van vandaag en een voorproefje van de auto's van morgen. Bezoekers konden zelfs achter het stuur kruipen van de innovatieve Toyota Mirai, een waterstofauto, en slimme elektrische voertuigen ervaren. Daarnaast werd er volop genoten van de opwindende Toyota Gazoo Racing simulator en VR-omgeving.

Enthousiaste reacties De Go Toyota Experience zorgde voor veel enthousiasme onder autoliefhebbers. Vooral de kennismaking met de nieuwe Toyota Prius Plug-in, bZ4X en C-HR werd met veel enthousiasme ontvangen. Voor wie avontuurlijk ingesteld was, stond er een uitdagend offroad-terrein klaar voor een rit met de robuuste Hilux en stoere Land Cruiser. Als kers op de taart werden er spectaculaire shows gepresenteerd door niemand minder dan bioloog Mátyás Bittenbinder en zangeres en presentatrice Monique Smit.

Het was een onvergetelijk evenement dat autoliefhebbers en fans van Toyota nog lang zullen koesteren. Bedankt aan iedereen die de Go Toyota Experience tot een groot succes heeft gemaakt!