Toyota Corolla krijgt verfijnde aandrijftechniek en meer assistentie- en veiligheidssystemen

Body

Kom tijdens onze Paasshow als een van de eersten de nieuwste Toyota Corolla bewonderen in onze showroom! We zijn trots om de primeur van deze verfijnde auto te presenteren en nodigen u uit om langs te komen en hem van dichtbij te bekijken.

De Toyota Corolla krijgt een tussentijdse update.

Het uiterlijk blijft nagenoeg hetzelfde, maar onderhuids zijn er flink wat veranderingen doorgevoerd. Zo zijn de hybride aandrijflijnen efficiënter en potenter geworden en zijn de assistentie- en veiligheidssystemen serieus uitgebreid en naar een hoger plan gebracht.

Uiterlijke veranderingen

De uiterlijke veranderingen bij de Toyota Corolla zijn subtiel. De koplamp- en achterlichtunits hebben binnen dezelfde contouren een iets andere indeling gekregen, de grille is hertekend en onderaan de achterbumper zit een nieuw vormgegeven lipje. Het interieur is op een paar kleine dingetjes na ongewijzigd gebleven.

Aandrijftechniek

Na het vervallen van de 1.2 viercilinder met turbo is er voortaan keuze uit twee hybride aandrijflijnen, met een 1,8-liter of een 2.0-liter benzinemotor. Beide aandrijflijnen zijn zowel efficiënter als potenter dan voorheen, mede dankzij het elektrische deel van de aandrijflijn. Hierdoor levert de versie met de tweelitermotor voortaan 196 pk in plaats van 184 pk en is het bij de 1.8 gestegen van 122 naar 140 pk. Ook ligt het toerental op kruissnelheid lager dan voorheen.

Assistentie- en veiligheidssystemen

Het grote nieuws bij deze update zit in de elektronische assistentie- en veiligheidssystemen. De camera en radar hebben voortaan een groter bereik en de systemen zijn serieus uitgebreid en naar een hoger plan gebracht. De Toyota Corolla is nu uitgerust met een breed scala aan veiligheidstechnologieën, zoals Adaptive Cruise Control, Lane Departure Alert, Pre-Collision System en Road Sign Assist. Dit maakt de Corolla nog veiliger en comfortabeler om in te rijden.Al met al is de Toyota Corolla een goede keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en zuinige auto met een verfijnde aandrijftechniek en geavanceerde assistentie- en veiligheidssystemen. Kom langs bij een van onze Toyota vestigingen om zelf de vernieuwde Corolla te ervaren.

Uitnodiging: Bewonder als eerste de nieuwste Toyota Corolla tijdens onze Paasshow!

Kom tijdens onze Paasshow als een van de eersten de nieuwste Toyota Corolla bewonderen in onze showroom! We zijn trots om de primeur van deze verfijnde auto te presenteren en nodigen u uit om langs te komen en hem van dichtbij te bekijken. De Corolla heeft niet alleen een efficiëntere en krachtigere hybride aandrijflijn gekregen, maar ook een scala aan geavanceerde assistentie- en veiligheidssystemen. Het subtiele vernieuwde uiterlijk en het comfortabele interieur maken deze auto helemaal af. Mis deze kans niet en bezoek ons tijdens de Paasshow om de nieuwste Toyota Corolla te bewonderen! 

interieur Toyota Corolla 2023 Kooijman