Toyota en UNDERCOVER werken samen aan een speciale editie van de Aygo X

Body

Toyota en de beroemde ontwerper Jun Takahashi van UNDERCOVER hebben samengewerkt aan een speciale editie van de Aygo X, genaamd de Aygo X UNDERCOVER. Het is een unieke samenwerking tussen twee innovators in hun respectieve velden.

Een uniek design

Deze speciale editie zal gepresenteerd worden tijdens de UNDERCOVER Fall 2023 modeshow op Paris Fashion Week en heeft unieke design kenmerken zowel binnen als buiten, en er worden maar 5.000 van gemaakt. Het design is geïnspireerd door Takahashi’s filosofie van non-conformiteit en het doorbreken van stereotypen.

Unieke design kenmerken

Er zijn speciale design updates aangebracht, zoals een exclusieve bi-tone grijze kleur voor de carrosserie, koraalrode accenten voor de zwarte 18” velgen en het interieur, branded stoelen en monogram patroon vloermatten. Takahashi’s CHAOS/BALANCE motto is zelfs afgedrukt op het dak.

Een unieke campagne

Het thema van tegenstellingen, punk en couture, digitaal en analoog, is ook terug te zien in deze samenwerking. De werelden van mode en auto’s komen samen in een launch campagne in de semi-fictieve wereld van Parijs en Tokio, geïnspireerd door de stijl en houding van deze twee plaatsen.

Reacties van de betrokken partijen

Jun Takahashi is erg enthousiast over de samenwerking: “Het was mijn eerste ervaring met het werken aan een auto, en met Toyota als een prestigieus en innovatief Japans merk, was het voor mij een ervaring met veel emotionele betekenis en waarde."

Tadao Mori, Head of Styling Design voor Toyota Europe, is erg blij met de samenwerking: “We wisten dat UNDERCOVER het sterke karakter van de Aygo X kon versterken en we waren enthousiast om te onderzoeken hoe Jun’s taal van mode vertaald kon worden in het ontwikkelingsproces van de auto." 

Prijs van de Aygo X Undercover

De Toyota Aygo X Undercover wordt een limited edition en zal slechts in beperkte oplage van 5.000 exemplaren verkrijgbaar zijn in heel Europa en de prijs van deze speciale versie is nog niet bekendgemaakt door Toyota.

De Aygo X: Toyota's meest toegankelijke auto

Sinds 2005 is de Aygo X de meest toegankelijke auto van Toyota in Europa. Deze auto heeft klanten aangetrokken vanwege zijn jeugdige en speelse karakter. De Aygo X is nu verkrijgbaar bij Kooijman Autogroep.

Een unieke emotie

Toyota's stylisten in Europa hebben het ontwerp van de Aygo X veranderd van een hatchback naar een crossover carrosserie, waardoor er een unieke emotie is gecreëerd. De Aygo X is niet zomaar een auto, het is een lifestyle-keuze die past bij mensen die van avontuur en plezier houden.

Kom langs bij Kooijman Autogroep en ontdek de Aygo X, de meest toegankelijke auto van Toyota in Europa. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale auto.