Toyota Hilux wint Beste Gebruikte Pick-up Award in UK

Body

Ontdek waarom de Toyota Hilux de beste keuze is als gebruikte pick-up! Met zijn robuustheid, betrouwbaarheid en veelzijdigheid heeft de Hilux de kernvereisten voor een pick-up truck perfect voor elkaar.

Toyota Hilux wint Beste Gebruikte Pick-up Award in UK

Toyota Hilux wint beste pick-up in Carbuyer Used Car Awards in de UK!
Ontdek waarom de Toyota Hilux de beste keuze is als gebruikte pick-up! Het robuuste, betrouwbare en veelzijdige model heeft de kernvereisten die kopers zoeken in een pick-up truck perfect voor elkaar. Met een garantie tot wel tien jaar is het een topklasse gebruikte aankoop.

De juryleden merkten op: "Sterk, betrouwbaar en veelzijdig, de Toyota Hilux heeft de kernvereisten die kopers zoeken in een pick-up truck perfect voor elkaar. Met een garantie van maximaal 10 jaar is het een eersteklas gebruikte aankoop in alle opzichten."

De garantie, tot wel 10 jaar/100.000 mijl, wordt automatisch toegepast op elke kwalificerende Hilux die wordt onderhouden in een erkende Toyota-werkplaats - of het voertuig nu nieuw of gebruikt is*.

Sinds de lancering van het oorspronkelijke model in 1968, heeft de Hilux zich voortdurend ontwikkeld tot een voertuig dat robuuste betrouwbaarheid en off-road kracht combineert met stabiele en comfortabele handling op de weg. Gedurende meer dan een halve eeuw heeft het ook gelijke tred gehouden met technologische innovaties en heeft het efficiëntere en krachtigere aandrijflijnen aangenomen. Eerder deze week kondigde Toyota de lancering aan van een nieuw vlaggenschipmodel voor de reeks in 2024, de nieuwe Hilux GR Sport II. Dit belooft nog betere prestaties on- en off-road, met een grotere spoorbreedte en rijhoogte, nieuwe dempers en verbeterde remmen, plus krachtige GR Sport-styling.