Toyota Kooijman trots op behalen onderscheiding klantvriendelijkheid

Body

Kooijman Autogroep Toyota is verheugd om aan te kondigen dat Toyota Nederland is uitgeroepen tot het klantvriendelijkste bedrijf in de automotive branche van 2023. Met een score van 8,18 blijft Toyota de concurrentie voor. Dit is de tweede keer op rij dat Toyota deze prestigieuze onderscheiding heeft gewonnen.

Kooijman Autogroep is trots op het feit dat Toyota de hoogste klanttevredenheid heeft kunnen bieden in de automotive branche. Deze prestatie is te danken aan de continue inzet van alle Toyota-medewerkers. Wij zijn dankbaar voor de hoge waardering van de klanten.

Als Toyota-dealer bij uitstek, biedt Kooijman Autogroep een uitgebreid assortiment aan Toyota's, zowel nieuw als gebruikt. Bij Kooijman Autogroep  staat persoonlijke aandacht voor de klant voorop. Onze medewerkers zijn volledig toegewijd om aan alle mobiliteitsbehoeften van onze klanten te voldoen. Ons motto is niet voor niets: "Persoonlijke aandacht telt!"

We zijn er trots op om deel uit te maken van het succes van Toyota en zullen onze klanten blijven voorzien van de uitstekende service die ze van ons gewend zijn. Wij danken onze klanten voor hun vertrouwen in Toyota.

Kom langs bij Kooijman Autogroep en ervaar onze persoonlijke aanpak en toewijding aan klanttevredenheid zelf. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in een van onze vestigingen.