Toyota RAV4 GR SPORT: Sportieve Elegantie

Body

Toyota Kooijman Autogroep introduceert met trots de langverwachte toevoeging aan de Toyota RAV4-familie: de indrukwekkende RAV4 GR SPORT-uitvoering.

Nieuwe RAV4 GR SPORT: Een Meesterwerk van Sportiviteit en Stijl

Geïnspireerd door wereldwijd (race)-succes, biedt deze nieuwe topuitvoering een unieke mix van sportiviteit en verfijning. De RAV4 GR SPORT onderscheidt zich door zijn opvallende design, aangepaste ophanging voor een betrokken rijbeleving, en geavanceerde hybride- en plug-in hybride-aandrijvingsopties met intelligente vierwielaandrijving (AWD-i).

Dynamisch Design

Het exterieur van de RAV4 GR SPORT is doordrenkt van sportieve details. De hoogglans zwarte afwerking rondom de wielkastranden, raamlijsten en de sierlijst onder de achterruit zorgt voor een onderscheidende uitstraling. De unieke grille met het GR-specifieke G-meshpatroon geeft de RAV4 GR SPORT een krachtig en eigenzinnig voorkomen. Zowel de Hybrid- als de Plug-in Hybrid-varianten dragen trots een herkenbare voorspoiler in respectievelijk donker zilver of 'gunmetal grey'.

De lichtmetalen 19 inch wielen met hun fijne heldere 'pinstripe' design zijn een primeur voor Toyota. Deze wielen, vervaardigd met een nieuwe ultra-precieze lijnsnijtechniek en afgewerkt in hoogglans zwart, benadrukken het sterke vijfspaaks ontwerp.

Sportieve Verfijning in het Interieur

Het sportieve thema zet zich voort in het interieur van de RAV4 GR SPORT. Luxe bekleding met suède-effect en synthetisch leer, beide diervriendelijke materialen, geven het interieur een exclusieve uitstraling. De sportstoelen zijn voorzien van geïntegreerde GR-logo's in de hoofdsteunen en contrasterende zilveren stiksels. Deze verfijnde zilveren details vinden we ook terug in het stuur en de versnellingspook. Gunmetal accenten in de portieren en het stuurwiel maken het sportieve plaatje compleet.

Geavanceerde Technologie en Veiligheid

De RAV4 GR SPORT profiteert van de nieuwste technologische en veiligheidsupdates. Een 10,5-inch high-definition multimediasysteem en een aanpasbaar 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel vergroten het bedieningsgemak en geven het interieur een eigentijdse uitstraling. Met de nieuwste generatie Toyota Safety Sense zijn geavanceerde rijhulpsystemen, waaronder het nieuwe Emergency Steering Assist-systeem en een verbeterd Pre-Collision System, standaard aanwezig.

Dynamisch Rijgedrag

De RAV4 GR SPORT biedt niet alleen een verbluffend uiterlijk, maar ook dynamisch rijgedrag. De ophanging is verder verfijnd met nieuwe, stijvere veren en schokdemperinstellingen, wat resulteert in een betere wegligging en een uitdagende rijervaring.

Prijzen en Beschikbaarheid

De prijzen voor de Toyota RAV4 GR SPORT beginnen bij €60.995 voor de 163 kW / 222 pk sterke RAV4 2.5 Hybrid AWD. Deze rijke topuitvoering is uitgerust met bijzondere 19 inch lichtmetalen wielen, elektrische stoelverstelling voor beide voorstoelen, stoelverwarming, stuurwielverwarming, LED-projectorkoplampen, Blind Spot Monitor met Rear Cross Traffic Alert en een Panoramic View Monitor. De 225 kW / 306 pk sterke 2.5 Plug-in Hybrid RAV4 GR SPORT is beschikbaar vanaf €64.295.

Bestel Nu en Beleef de Toekomst van Rijden!

De langverwachte Toyota RAV4 GR SPORT is vanaf nu te bestellen bij Toyota Kooijman Autogroep. Dit najaar verwachten we de eerste exemplaren te mogen verwelkomen in onze showroom. Wees er snel bij en ervaar zelf de perfecte combinatie van sportiviteit, stijl en geavanceerde technologie die de RAV4 GR SPORT te bieden heeft!

Disclaimer: De vermelde prijzen zijn vanaf-prijzen inclusief BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Neem contact op met Toyota Kooijman Autogroep voor meer informatie en actuele prijzen.