Voorproefje van de C-HR Prologue

Body

De Toyota C-HR wordt geroemd om zijn baanbrekende ontwerp en unieke identiteit. Toyota legt de lat nu nog hoger. De nieuwe C-HR Prologue laat zien hoe de iconische C-SUV nog spannender en gedurfder kan zijn.

Op de Autosalon van Parijs in oktober 2014 introduceerde Toyota voor de eerste keer een geheel nieuw voertuiggenre in het C-segment. De wereld maakte kennis met de Toyota C-HR concept. Twee jaar later kwam het productiemodel, die zeer dicht bij de conceptversie bleef. Met de C‑HR bracht Toyota een compromisloze SUV op de markt die niet terugdeinsde om zich te onderscheiden. Net als degenen die erin zouden rijden.

C-HR Prologue

Dit jaar pakte Toyota een nieuwe uitdaging aan, namelijk de C-HR naar een nóg hoger niveau brengen: gedurfder, speelser en dynamischer. Een Toyota die wederom tot de verbeelding spreekt en alle kenmerkende en succesvolle eigenschappen van de C-HR nog beter uit de verf laat komen. Met de nieuwe C-HR Prologue demonstreert Toyota dat het op alle fronten zal leveren. En meer dan dat.