Toyota Nieuwsblog
Blijf altijd op de hoogte


 • Opvallende verkeersregels België

  Opvallende verkeersregels in België! Ga je er op vakantie? Of kom je erdoorheen op weg naar je vakantiebestemming? Bekijk dan welke opvallende verkeersregels er zijn.

  Lees verder
 • De 100% elektrische Toyota Proace bedrijfswagen

  De Toyota Proace Electric is dé bestelwagen die elke klus weet te klaren. Met zijn hoge zit, handige schuifdeur en heerlijke zitcomfort is het de bestelwagen voor iedere onderneming. Daarnaast kun je 3 aantrekkelijke subsidies aanvragen voor een elektrische Toyota bedrijfswagen.

  Lees verder
 • Nieuwe Toyota Aygo X in de showroom!

  De Toyota Aygo X zet het compacte segment helemaal op zijn kop. De nieuwe Aygo X wordt nu al gezien als de hipste cross-over SUV in dit formaat. De Aygo X staat in onze showrooms! Kom hem bekijken of maak een proefrit.

  Lees verder
 • Paasshow bij Kooijman Autogroep & 2e Paasdag geopend!

  Profiteer tijdens ons paasweekend van extra voordeel bij aanschaf van een occasion, demo/ex-company car of nieuwe Toyota of Kia! traditiegetrouw zijn wij op 2e Paasdag geopend!

  Lees verder
 • Toyota Relax: 10 jaar garantie op je nieuwe Aygo X!

  Toyota biedt maar liefst 10 jaar garantie op je nieuwe Aygo X! Nog niet eerder bood een merk tot 10 jaar garantie in Nederland. Beschikbaar zijn vanaf 1 april 2022

  Lees verder
 • Aantrekkelijke subsidies bij aanschaf Toyota Proace City Electric bestelbus

  De aanschaf van de nieuwe Proace city electric is nu nog aantrekkelijker doordat je nu meerdere subsidies mag combineren.

  Lees verder
 • Het nieuwe stuursysteem van de Toyota bZ4X

  Het nieuwe steer-by-wire systeem van de Toyota bZ4X zorgt ervoor dat de bestuurder niet meer hoeft ‘over te pakken’ in bochten. Ook is het ruimtebesparend en zorgt het voor meer rijcomfort!

  Lees verder
 • Toyota grootste autofabrikant ter wereld

  Toyota is met 10,5 miljoen verkochte voertuigen in 2021 de grootste autofabrikant ter wereld! Ondanks de onzekere tijden wist Toyota een groei van 10,1% te realiseren vergeleken met 2020.

  Lees verder
 • Welkom bij Kooijman, onze showroom is weer geheel geopend!

  Onze werkplaats blijft ten alle tijden geopend om uw mobiliteit en veiligheid te waarborgen. Per 15-01-2022 zijn wij verheugd dat we u ook weer in onze showroom mogen en kunnen ontvangen. 
  Bent u ook toe aan een nieuwe auto? Onze voorraad is nog uitgebreid, er is nu nog volop keus! Wees er op tijd bij om snel in uw nieuwe auto te kunnen rijden.

  Lees verder
 • Nieuwste Yaris GR Sport model 2022

  sportonderstel alle perfecte specificaties zitten er op en aan

  Lees verder
 • Toyota onthuld volledige elektrische line-up!

  De president van Toyota, Akio Toyoda, heeft 30 batterij-elektrische modellen aangekondigd, te introduceren vóór 2030! Deze aankondiging ondersteund het plan van Toyota Motor Europe voor 100% CO2-reductie in alle nieuwe voertuigen per 2035 in West-Europa.

  Lees verder
 • De nieuwe AYGOX

  Binnenkort kun je kennis maken met de nieuwste vorm van mobiliteit, want het aftellen voor de introductie van de Toyota Aygo X is begonnen! Met zijn verhoogde carrosserie, grote lichtmetalen velgen, hoge zitpositie, unieke bi-tone kleuren en uitgesproken design is deze compacte crossover gemaakt voor het leven in de stad. De Aygo X komt in het voorjaar van 2022 naar Nederland en is al verkrijgbaar vanaf minder dan € 16.000,-

  Lees verder
 • Toyota bZ4X, de eerste elektrische SUV van Toyota!

  Toyota bZ4X, de eerste elektrische SUV van Toyota! De ‘bZ’ staat voor Beyond Zero, het nul-emissie project van Toyota. Deze futuristische SUV beschikt over een actieradius van 450km en je kunt zelfs kiezen voor optionele zonnepanelen in het dak, die in een heel jaar voldoende energie kunnen opwekken om maar liefst 1.800 km te rijden!

  Lees verder
 • Toyota en DHL op weg naar emissievrij bezorgen

  De Toyota Proace Electric is dagelijks het vervoermiddel voor de DHL pakketbezorgers. Bezorging per 2025 volledig emissievrij is het doel van DHL.

  Lees verder
Kooijman Autogroep