Beste Kia Dealer Europa 2016

  • Kooijman Autogroep behoort wederom bij de beste Kia-dealers van Europa, platinum prestige award
  • Al 7 jaar op rij Kia Top Dealer van Nederland, topdealer award
  • Reeds bekroond tot beste Kia dealer wereldwijd, global prestige award

Frankfurt, 28 november 2016 – Kia Motors Europe heeft  in Frankfurt de best presterende Kia-dealers in Europa van 2016 bekend gemaakt. Kia-dealer Kooijman viel hierbij de ‘Platinum Prestige Dealer Award’ ten deel. Namens Kia-Kooijman, met vestigingen in Utrecht, Vianen, Naarden en Tiel, ontvingen Gert en Saar Kooijman de bijbehorende award uit handen van Michael Cole, COO van Kia Motors Europe.

“Een goed en professioneel dealernetwerk is de basis voor tevreden klanten. Combineer dat met een aantrekkelijk modelgamma, het onderscheidende design en de spreekwoordelijke kwaliteit, waardoor wij onze unieke 7 jaar fabrieksgarantie kunnen geven, en je hebt het aanhoudende succes van Kia verklaard”, zegt Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland. “Wij werken nauw samen met onze dealers om de serviceverlening steeds verder te optimaliseren. Wanneer je je als dealer weet te onderscheiden in onze sterke dealergroep, is dat een bewijs van kwaliteit en optimale inzet. Onze felicitaties gaan dan ook uit naar alle medewerkers van Kooijman Autogroep met deze welverdiende onderscheiding .” De Platinum Prestige award wordt uitgereikt aan de beste Kia dealers van Europa.

Iedere Kia-dealer wordt onderworpen aan een objectieve beoordeling, met name de afdelingen Verkoop en After Sales. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar absolute verkoopaantallen, maar zeker ook naar de wijze waarop de service aan de klant wordt verleend. Zowel bij de aanschaf van een nieuwe auto als in het traject van de technische dienstverlening daarna. De Kia-vestigingen in Utrecht, Vianen, Naarden en Tiel hebben zich daarbij positief onderscheiden. Daardoor schaart Kooijman Autogroep zich bij de best presterende Kia-dealers wereldwijd.

“Bij Kooijman Autogroep snappen we al sinds 1959 dat we goed moeten luisteren naar de wensen van onze klanten”, zegt CEO Gert Kooijman. “Persoonlijke aandacht zit ons als familiebedrijf in de genen. Onze vakmensen nemen graag de tijd om al de mobiliteitswensen van klanten optimaal in te vullen. En dat pakt goed uit: sinds 2011 zijn wij elk jaar uitgeroepen tot Kia Top Dealer van Nederland. Daar zijn wij trots op!”

Kia beste dealer europa 2016 award