Kia Nieuwsblog
Blijf altijd op de hoogte


 • Het topjaar van Kia!

  De Kia Niro mag de eretitel Zakenauto van het Jaar dragen. De Kia Niro wordt steeds populairder en weet uit te groeien tot populairste auto van het jaar. En de Kia e-Niro is zelfs benoemd tot allerbest verkochte elektrische auto.

  Lees verder
 • Kia met primeur op Taxi Expo 2021

  De grote ster van de Taxi Expo 2021 is de gloednieuwe EV6. Deze elektrische crossover is de eerste Kia op het baanbrekende Electric-Global Modular Platform (E-GMP), dat elektrisch rijden naar een nieuw niveau tilt.

  Lees verder
 • Overlijden Arie Kooijman oprichter Kooijman Autogroep

  Overlijdensbericht 

  Diep bedroefd maar ook erg dankbaar voor wat hij deed, delen wij u mede dat Arie Kooijman grondlegger van ons familiebedrijf Kooijman Vianen,
  vader, echtgenoot, schoonvader, opa en overgroot opa op woensdagmorgen 11 augustus jl. is overleden.

  Lees verder
 • De compleet nieuwe Kia Sportage

  De vijfde generatie van de Kia Sportage, gloednieuw en geïnspireerd op de allernieuwste technieken. Geniet van een geëlektrificeerde aandrijflijn en een ultramodern interieur, met een zwevend, gebogen display gericht op de bestuurder.

  Lees verder
 • KIA EV6 in de showroom!

  Het wachten is bijna voorbij. De EV6 staat in het najaar in de showroom. Maar wij bieden jou als een van de eersten de mogelijkheid de Kia EV6 in augustus te bewonderen tijdens de exclusieve EV6 Experience bij ons in de showroom. De EV6 Experience activeert al je zintuigen.

  Lees verder
 • Dit is de vernieuwde Kia Ceed!

  De Kia Ceed familie is met een vernieuwd exterieurdesign en interieurupgrades nu nóg sportiever! Introductie medio september, prijzen binnenkort bekend.

  Lees verder
 • Kia valt in de prijzen

  Kia valt in de smaak, bekijk hier de prestigieuze prijzen die Kia de afgelopen jaren allemaal in ontvangst heeft mogen nemen.
  Proud-to-be-a Kia-dealer.

  Lees verder
 • Een stekkerauto voor iedereen!

  Of je nu als particulier koopt of privé wilt leasen wij maken geen onderscheid! Je profiteert nu nog van € 4.000,- subsidie op een elektrische Kia.

  Lees verder
 • PRIMEUR: OVER EEN JAAR OPENT IN VIANEN EEN WATERSTOFTANKSTATION

  Wethouder Huib Zevenhuizen (Vijfheerenlanden) zette met een grote lach zijn handtekening onder het waterstofconvenant. De partijen die dit convenant tekenen – dat zijn er inmiddels al veel – spreken de ambitie uit om het gebruik van groene waterstof in de provincie Utrecht te stimuleren.

  Lees verder
 • KIA ELEKTRISCHE AUTO 3-DAAGSE OP 3, 4 EN 5 JUNI

  Maak kennis met elektrisch rijden tijdens de elektrische auto 3-daagse! Onze experts zullen u uitgebreid uitleg geven en ook kunt u vrijblijvend een proefrit maken.

  Lees verder
 • 2E PINKSTERDAG OPEN VAN 10:00 – 16:00

  Komt u uw droomauto uitzoeken tijdens 2e Pinksterdag? Bij ons altijd een wisselende voorraad occasions! In onze ruim opgezette showrooms bent u ook weer gewoon zonder afspraak van harte welkom. Speciaal tijdens het Pinksterweekend profiteert u van extra Pinkstervoordeel bij aanschaf van een occasion of nieuwe auto!

  Lees verder
 • ANWB rij impressie test Kia CEED

  Wat opvalt is hoe stil het aan boord is, ook op snelwegtempo.
  En wat ook opvalt is het keurige brandstofverbruik van de één liter motor.

  Lees verder
 • De e-Niro, superscherpe privelease NU €349,- per maand!

  De Kia e-Niro, bestverkochte EV van Nederland! Nu voor maar €349,- per maand met ANWB Privelease.

  Lees verder
Kooijman Autogroep