Kia Nieuwsblog
Blijf altijd op de hoogte


 • Opvallende verkeersregels België

  Opvallende verkeersregels in België! Ga je er op vakantie? Of kom je erdoorheen op weg naar je vakantiebestemming? Bekijk dan welke opvallende verkeersregels er zijn.

  Lees verder
 • MELD JE SNEL AAN! Exclusieve Kia Niro Roadshow in de maand mei

  In juni in de showroom maar nu al in het echt te bekijken. Er gaat niets boven het bekijken van een gloednieuw model in het echt. Dat kan al op 5 en 9 mei in Utrecht en Tiel In samenwerking met Kia Nederland organiseert Kooijman Utrecht en Tiel een speciale roadshow. Zo kun je ‘m echt als eerste bekijken alvorens de nieuwe Niro in de showrooms staat.

  Lees verder
 • Paasshow bij Kooijman Autogroep & 2e Paasdag geopend!

  Profiteer tijdens ons paasweekend van extra voordeel bij aanschaf van een occasion, demo/ex-company car of nieuwe Toyota of Kia! traditiegetrouw zijn wij op 2e Paasdag geopend!

  Lees verder
 • Kia EV6 verkozen tot Auto van het Jaar 2022!

  De EV6 is opnieuw in de prijzen gevallen! De Vereniging Zakelijk Rijders (VZR) heeft de elektrische Kia uitgeroepen tot elektrische Auto van het Jaar.

  Lees verder
 • Kia Sportage ‘Beste Family SUV 2022’

  De Kia Sportage is uitgeroepen tot de beste Family SUV van Women’s World Car of the Year awards!

  Lees verder
 • De gloednieuwe Kia Niro 2022!

  De nieuwe Kia Niro is de volgende stap voor Kia op weg naar een duurzamere toekomst. De Europese versie wordt vanaf midden 2022 leverbaar met HEV-, PHEV- en EV-aandrijving.

  Lees verder
 • Kooijman wederom bekroond met Top Dealer award

  Kooijman met vestigingen in Vianen, Tiel, Utrecht en Naarden is de beste Kia dealer van Nederland
  Het is de 11e keer dat Kooijman de fel begeerde titel ‘Top dealer’ in de wacht sleept, waarmee het autobedrijf zich onderscheidt als best presterend Kia automobielbedrijf.

  Lees verder
 • Welkom bij Kooijman, onze showroom is weer geheel geopend!

  Onze werkplaats blijft ten alle tijden geopend om uw mobiliteit en veiligheid te waarborgen. Per 15-01-2022 zijn wij verheugd dat we u ook weer in onze showroom mogen en kunnen ontvangen. 
  Bent u ook toe aan een nieuwe auto? Onze voorraad is nog uitgebreid, er is nu nog volop keus! Wees er op tijd bij om snel in uw nieuwe auto te kunnen rijden.

  Lees verder
 • Het topjaar van Kia!

  De Kia Niro mag de eretitel Zakenauto van het Jaar dragen. De Kia Niro wordt steeds populairder en weet uit te groeien tot populairste auto van het jaar. En de Kia e-Niro is zelfs benoemd tot allerbest verkochte elektrische auto.

  Lees verder
 • Kia met primeur op Taxi Expo 2021

  De grote ster van de Taxi Expo 2021 is de gloednieuwe EV6. Deze elektrische crossover is de eerste Kia op het baanbrekende Electric-Global Modular Platform (E-GMP), dat elektrisch rijden naar een nieuw niveau tilt.

  Lees verder
 • Overlijden Arie Kooijman oprichter Kooijman Autogroep

  Overlijdensbericht 

  Diep bedroefd maar ook erg dankbaar voor wat hij deed, delen wij u mede dat Arie Kooijman grondlegger van ons familiebedrijf Kooijman Vianen,
  vader, echtgenoot, schoonvader, opa en overgroot opa op woensdagmorgen 11 augustus jl. is overleden.

  Lees verder
 • De compleet nieuwe Kia Sportage

  De vijfde generatie van de Kia Sportage, gloednieuw en geïnspireerd op de allernieuwste technieken. Geniet van een geëlektrificeerde aandrijflijn en een ultramodern interieur, met een zwevend, gebogen display gericht op de bestuurder.

  Lees verder
 • KIA EV6 in de showroom!

  Het wachten is bijna voorbij. De EV6 staat in het najaar in de showroom. Maar wij bieden jou als een van de eersten de mogelijkheid de Kia EV6 in augustus te bewonderen tijdens de exclusieve EV6 Experience bij ons in de showroom. De EV6 Experience activeert al je zintuigen.

  Lees verder
Kooijman Autogroep