Kia Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


De winnaars Kia Lucky Drive naar Australian Open 2020!

Compleet flabbergasted zijn Isabelle Gijswijt (gezinscoach) en Bram Remmerswaal (ondernemer) op het moment zij te horen kregen dat zij de fantastische reis naar de Australian Open in Melbourne, Australië gewonnen hebben! En dat allemaal door hun proefrit in de Kia Rio GT line  bij  Kia Kooijman in Naarden.  En laat die proefrit nu precies vallen in de actieperiode van ‘Kia Lucky Drive’ van Kia Motors Nederland. Iedereen die een proefrit maakte in een Kia gedurende de actieperiode, kon kans maken op het winnen van een geheel verzorgde reis naar Melbourne, Australië met als hoogtepunt het bijwonen van de halve finale tijdens de Australian Open.
Ondertussen rijden zij met trots  in hun eerste nieuwe auto. Bram zijn hobby is tennis een klein maartje, Bram is niet in het bezit van een paspoort, maar dat komt helemaal goed!

‘Nogmaals van harte gefeliciteerd namens Kia Kooijman met deze geweldige Kia Lucky Drive naar de Australian open!’

Als partner van de Australian Open speelt Kia een belangrijke rol in het ondersteunen van de spelers en de promotie van de tennissport wereldwijd. Traditiegetrouw opent het tennisseizoen Down Under. Op het Plexicushion van Melbourne Park strijden hardhitters om de eerste Grand Slam van het jaar: de Australian Open. En deze topsporters zijn verzekerd van een comfortabel transport naar het stadion: Kia zet sinds 2003 ieder jaar honderd gloednieuwe auto’s in.

 

 

Terug naar overzicht
Kooijman Autogroep