Kia Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


Kooijman wederom bekroond met Top Dealer award

Kooijman met vestigingen in Vianen, Tiel, Utrecht en Naarden is de beste Kia dealer van Nederland!

Het is de 11e  keer dat Kooijman de fel begeerde titel ‘Top dealer’ in de wacht sleept, waarmee het autobedrijf zich onderscheidt als best presterend Kia automobielbedrijf. Het dealerbedrijf heeft bij zowel bij het aanschaf traject van een Kia als ook de technische dienstverlening een constant zeer hoog service niveau te leveren.

Deze benoeming toont dat de Kooijman Groep  met haar  team jaar op jaar een zeer sterke performance op gebied van verkoop en onderhoud levert, waarbij de klant een optimale service ervaart.

Deze waarden staan ook bij Kia hoog in het vaandel en daarom worden jaarlijks alle Kia-dealers gemonitord om te beoordelen of zij voldoen aan vooraf bekend gemaakte criteria. “Als je als ondernemer je meermaals weet te onderscheiden in onze sterke dealergroep, dan is dat een bewijs van kwaliteit en optimale inzet”.

Beoordeling
Iedere Kia-dealer wordt onderworpen aan een objectieve beoordeling, met name de afdelingen Verkoop en After-Sales. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar absolute verkoopaantallen, maar zeker ook naar de wijze waarop de service aan de klant wordt verleend. Zowel bij de aanschaf van een nieuwe auto als in het traject van de technische dienstverlening daarna. De Kooijman Groep heeft  zich daarbij positief onderscheiden. Daardoor schaart Kooijman zich dan ook in 2013-2014 bij de best presterende Kia-dealers wereldwijd.

Terug naar overzicht
Kooijman Autogroep