Kia Nieuws Blogs
Blijf altijd op de hoogte


Kia wint twee prijzen op “Women’s World Car of the Year 2019”

Kia won twee prijzen bij de Women’s World Car of the Year voor 2019 – Kia XCeed won de “Urban Car Award” en Kia e-Soul de “Green Car Award”.
Kia was de enige fabrikant die prijzen won in twee verschillende categorieën. De “Women’s World Car of the Year” -prijzen, waarover een speciaal selectiepanel van 41 vrouwelijke autojournalisten uit 34 landen over vijf continenten stemde, werden tijdens een ceremonie tijdens de recente Dubai International Motor Show aangekondigd Motorshow).

Thomas Schemera, Executive Vice President en Managing Director van de Product Divisie van Hyundai Motor Group, zei: “Sinds de lancering van Kia XCeed en Kia e-Soul zijn extreem populair gebleken, omdat “Consumenten zijn op zoek naar iets anders in de altijd populaire categorie Urban crossovers. We zijn blij dat deze nieuwe modellen zijn erkend door een internationale jury van erkende vrouwelijke journalisten – en XCeed en e-Soul genieten wereldwijde erkenning.”

Zowel de Kia XCeed als de nieuwe Kia e-Soul officieel geïntroduceerd in de categorie Urban Crossovers 2019

De Kia XCeed is een crossover die de functionaliteit van een compacte SUV combineert met het sportieve karakter en de zeer goede prestaties van een hatchback. XCeed’s geavanceerde beveiligings-, connectiviteits- en entertainmenttechnologie maakt het een van de meest hightech en compacte modellen in zijn klasse. Kia XCeed werd onlangs bekroond met de “Beste auto onder de 35.000 Euro” bij de felbegeerde “Gouden stuurwiel” (Das Goldene Lenkrad) prijzen in Duitsland.

De nieuwe Kia e-Soul biedt kopers van de Urban Crossovers-klasse met een hoge autonomie en emissie zonder uitstoot. De exclusieve elektrische e-Soul geeft kopers de keuze tussen gemiddelde en hoge autonomie, terwijl beide grotere kracht en autonomie bieden in vergelijking met andere elektrische modellen in de categorie.

 

Terug naar overzicht
Kooijman Autogroep