Wasstraat


AUTOWASSEN BIJ KOOIJMAN AUTOGROEP

Uw auto verdient het allerbeste. Daarom beschikken al onze Kooijman vestigingen over een wasstraat. Terwijl u met een kop koffie wacht wordt uw auto weer blinkend schoon en u hoeft er zelf niets voor te doen! Wij zetten uw auto graag in het zonnetje, vandaar dat uw auto gratis wordt gewassen bij een onderhoudsbeurt.

Wasstraat programma’s

Er zijn diverse wasprogramma’s, voor ieder wat wils. Vraag bij uw vestiging na welke programma’s er aanwezig zijn.

Tips voor het schoonhouden van uw auto

• Voor een optimale bescherming tegen UV en agressieve stoffen wordt een wasprogramma met wax aanbevolen.

• Probeer vogelpoep op uw auto zo snel mogelijk te verwijderen. Hiermee voorkomt u dat de zuren beschadigingen in de lak achterlaten.

• Pekel in de winter kan de lak van uw auto aantasten. (Strooi) zout houdt vocht vast en nestelt zich voornamelijk in kieren en randen. Dit zijn plekken waar de lak vaak als eerste loslaat en waar roestvorming plaats kan vinden. In de winterperiode wordt daarom aangeraden om een wasprogramma te kiezen met bodemreiniging en waxbehandeling. De pekel en vuil worden hiermee weggespoeld en de vette waxlaag voorkomt dat de pekel niet aan de lak hecht.

• In de zomerperiode wordt uw auto vies door zand en vliegen en deze zijn ongunstig voor uw lak. Laat uw auto daarom ook in de zomer met enige regelmaat wassen.

Openingstijden

Klik hier voor de actuele openingstijden van onze vestigingen

”Kom langs en laat uw auto wassen!”

Kooijman Autogroep