Autolease, de verschillende leasevormen

Om u zo goed mogelijk te helpen hebben wij hieronder onze leasevormen op een rijtje gezet. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. 

Full-Operational lease

Full-Operational is leasen zonder zorgen

Dit is de meest gekozen vorm van operationele leasing. Bij deze leasevorm zijn zowel rente en afschrijving als de kosten voor reparatie, onderhoud, verzekering, motorrijtuigenbelasting en vervangend vervoer inbegrepen. Ook de brandstofadministratie maakt vaak deel uit van de overeenkomst.

Wij ontzorgen u volledig

Met deze vorm van leasing wordt de leasende onderneming dus volledig ontzorgt wat betreft zakelijke mobiliteit. Zodoende nemen wij als leasemaatschappij voor u de volledige zorg van aanschaf, onderhoud, eventuele schade tot en met de brandstof aan toe uit handen.

Netto operational lease

Netto operational lease

Bij deze vorm van operationele lease is er sprake van financiering van de auto. Een netto operational lease contract bestaat dus niet uit de kosten voor banden, onderhoud, reparatie, verzekering en brandstof. Het zorgt er wel voor dat de grootste mobiliteitskostenpost, te weten de aanschaf van een auto, evenredig verdeeld wordt over het gehele contract.

Na afloop van het contract blijft het voertuig eigendom van Flex Autolease. Als wagenparkbeheerder is er dus ook geen sprake van mogelijke restwaarde risico?

Flexibele mobiliteitsoplossingen

Flexibel leasen

De huidige tijd vraag om flexibele mobiliteitsoplossingen. De behoefte naar auto’s van de zaak kan niet los gezien worden van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Met flexibele arbeidscontracten volstaan vaste leastermijnen van 48 maanden of 60 maanden niet meer.

Weet waar u aan toe bent

Korte leasetermijnen hebben daarentegen vaak weer een zeer hoog maandbedrag als gevolg. Bij Flex Autolease rekenen we graag voor wat de financiële gevolgen zijn voor het tussentijds uitstappen voordat u een leasecontract met ons aangaat. Daarnaast geven we u de mogelijkheid om tussentijds uit te stappen zonder extra kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Shortlease

Tijdelijk een auto nodig?

Heeft u tijdelijk een auto nodig? Of wilt u niet gebonden zijn aan langlopende en dure contracten? Wij bieden een breed scala aan modellen welke direct inzetbaar zijn. Shortlease kan bijvoorbeeld bij tijdelijke arbeidscontracten of freelance opdrachten een uitkomst bieden. Wij rekenen graag voor u uit hoe deze vervoersoplossing voor u kan werken!

Private Lease

Autogebruik met alle voordelen van leasen

Geen auto van de zaak en toch autorijden voor een vast maandbedrag?
Een huidige trend dat zich al een tijd voordoet is dat autobezit met name in de grote steden plaats maakt voor autogebruik. Wanneer er binnen de arbeidsovereenkomst geen ruimte is voor een auto van de zaak, kan privelease een uitkomst bieden.

Bij Flex Autolease rijdt u altijd voordelig in een nieuwe auto

Flex Autolease biedt u de mogelijkheid om als particulier een nieuwe auto te rijden zonder een grote investering te doen. U rijdt uw auto tegen een vast laag bedrag per maand, tegen een vooraf vastgesteld maandbedrag. Alle kosten van de auto, van verzekering tot aan de wegenbelasting, worden gedekt door het maandelijkse bedrag. Het enige wat u nog te doen staat is de brandstof te betalen.

Ik wil niet perse een nieuwe auto leasen, kan dat?

Wij bieden u ook de mogelijkheid om een gebruikte auto te leasen. Het leasen van een gebruikte auto kan u fors schelen in het te betalen maand bedrag.
Neem contact met ons op om naar de actuele beschikbaarheid van onze gebruikte auto’s te informeren.

Wat zijn de grootste voordelen van private lease?

 • One-stop-shopping: één vaste dealer voor onderhoud, reparatie en schadeherstel;
 • Alle service is inbegrepen in één contract;
 • Vrije keuze voor kilometrage en looptijd;
 • U bepaalt zelf de keuze voor het model en de opties;
 • Stel uw leasecontract naar wens samen;
 • Aflevering en onderhoud bij een officiële merk dealer
 • Welke kosten zijn gedekt:
  • Verzekering (Eigen risico van maar € 350,-)
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden (winterbanden mogelijk)
  • Wegenbelasting
Financial Lease

Investeer verstandig

Deze leasevorm kan een aantrekkelijk vorm van alternatieve financiering zijn. Het grote voordeel voor de ondernemer is, dat het voertuig eigendom van de ondernemer is. Flex Autolease geeft de mogelijkheid om het wagenpark (al vanaf 1 auto) voor te financieren, zodat u als ondernemer de investering over verschillende jaren kunt spreiden.

ZZP / Starterslease

Flex Autolease denkt met u mee

Als startende onderneming of eenmanszaak heeft u al genoeg om handen. Graag nemen wij u de zorg omtrent zakelijke mobiliteit compleet of gedeeltelijk uit handen. Of het nu gaat om financiering van uw auto, volledige operationele afhandeling, brandstofadministratie en/of tijdelijke mobiliteitsoplossingen, Flex Autolease denkt graag met u mee!

Flex Autolease

MEER INFO?

Heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.