Kia EV9 schittert als dubbele finalist bij World Car Awards 2024

Body

Ontdek de toekomst van mobiliteit met de Kia EV9, finalist voor zowel de World Car of the Year als de World Electric Vehicle awards. Ervaar baanbrekende technologie en innovatief design bij Kia Kooijman Autogroep, waar elektrische prestaties samenkomen met ongeëvenaard comfort. Bezoek ons vandaag voor een voorproefje van de toekomst op wielen.

Kia EV9 genomineerd voor twee prestigieuze World Car Awards

 De spanning stijgt bij Kia Kooijman Autogroep, want de Kia EV9 heeft zich gekwalificeerd als een uitzonderlijke finaliste in twee categorieën bij de World Car Awards 2024. Deze volledig elektrische SUV maakt kans op de felbegeerde titels van World Car of the Year en World Electric Vehicle.

Wereldwijde erkenning

Met lof van meer dan 100 internationale autojournalisten uit 22 landen, is de nominatie van de Kia EV9 een krachtige erkenning van innovatie en prestatie in de auto-industrie. De World Car Awards, opgericht in 2003, gelden wereldwijd als de benchmark voor automotive excellentie.

Unieke kenmerken van de EV9

De Kia EV9, 's werelds eerste full-size elektrische SUV met drie zitrijen, heeft de jury overtuigd met zijn baanbrekende ontwerp en geavanceerde elektrische aandrijving. Deze dubbele nominatie toont de veelzijdigheid en technologische voorsprong van de EV9.

Op weg naar glorie

Op 27 maart 2024 zullen de langverwachte winnaars bekend worden gemaakt tijdens de World Car Awards-ceremonie, gehouden op de New York International Auto Show (NYIAS). Een dubbele overwinning voor de Kia EV9 zou opnieuw een mijlpaal betekenen, na eerdere successen met de Kia Telluride in 2020 en de Kia EV6 GT in 2023.

Bezoek Kia Kooijman Autogroep

Ontdek de Kia EV9 bij Kia Kooijman Autogroep en ervaar het beste in elektrische innovatie. Neem contact op voor meer informatie en blijf op de hoogte van de laatste updates.