Kooijman Autogroep op de LeerWerkMarkt 2024 in Vianen - Verken je toekomst in de Automotive Sector!

Body

Bezoek Kooijman Autogroep op de LeerWerkMarkt 2024 in Vianen om je carrière in de automotive sector te verkennen. Dit evenement, gehouden op 21 maart, biedt unieke kansen op leren en werken. Ontdek opleidingen en ontmoet inspirerende sprekers zoals Mounir Riffi!

werken bij Kooijman Junior kooijman en Mick Kooijman nieuwe generatie

Op zoek naar een sprong vooruit in je carrière binnen de automotive sector? 

Dan is de LeerWerkMarkt in Vianen op 21 maart 2024, van 14:00 tot 17:00 uur, de plek waar je moet zijn! Kooijman Autogroep, een toonaangevende naam in de automotive branche, nodigt je uit om deel te nemen aan dit evenement dat in het teken staat van leren en werken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, omscholing wilt of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden binnen de sector, de LeerWerkMarkt biedt voor ieder wat wils.

Waarom kiezen voor Kooijman Autogroep?

Bij Kooijman Autogroep geloven we in de kracht van ontwikkeling en groei. Wij bieden diverse leerwerktrajecten en omscholingsmogelijkheden aan die perfect zijn voor diegenen die hun carrière in de automotive sector willen kickstarten of naar een hoger niveau willen tillen. Ontmoet ons team in Vianen en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van onze dynamische en innovatieve werkomgeving.

Een inspirerende Workshop van Mounir Riffi

Mis ook zeker niet de inspirerende workshop van Mounir Riffi, een hoogtepunt van de LeerWerkMarkt. Riffi, bekend om zijn vermogen om te motiveren en te inspireren, zal inzichten delen die niet alleen relevant zijn voor je professionele leven maar ook voor persoonlijke ontwikkeling. Zijn focus op onderwijs, discipline, en de uitdagingen van Generatie Z, maken zijn workshop een must-attend voor iedereen die vooruit wil in het leven.

Hoe je je kunt aanmelden?

Klaar om je toekomst vorm te geven? Meld je dan nu aan voor de LeerWerkMarkt in Vianen en zorg dat je de stand van Kooijman Autogroep niet mist. Aanmelden is eenvoudig: bezoek regioav.leerwerkloket.nl/LWMVianen en vul je gegevens in. De locatie van het evenement wordt na aanmelding bekendgemaakt. Wacht niet te lang, want de toekomst wacht op niemand!

Ontmoet ons en zet de eerste stap naar jouw droomcarrière

De LeerWerkMarkt is meer dan een evenement; het is een springplank naar jouw toekomst. Kooijman Autogroep staat klaar om jou te ontmoeten en samen de mogelijkheden te verkennen. Of je nu een ervaren professional bent of net begint, wij hebben de kennis, middelen en kansen die je nodig hebt om te slagen. Bezoek ons op 21 maart in Vianen en zet de eerste stap naar een bloeiende carrière in de automotive sector.

Locatie: Vianen Helsdingen Westelijke Parallelweg 1 4133 NH Vianen
Datum: donderdag 21 maart 2024
Tijd: 14.00 uur-17.00 uur