Kooijman Autogroep vestigingen behalen duurzaamheidscertificaat

Body

We zijn trots om aan te kondigen dat Kooijman al haar vestigingen heeft uitgerust met het mooie Duurzaamheidscertificaat.

duurzaamheidscertificaat voor kooijman autogroep alle haar vestigingen leider in de branche

Dit certificaat erkent organisaties die aanzienlijke inspanningen leveren op het gebied van milieuverantwoordelijkheid en duurzame praktijken. Door het integreren van groene initiatieven en het verminderen van onze ecologische voetafdruk, zetten we ons in voor een schonere en duurzamere toekomst.

Onze inzet voor duurzaamheid

Het Duurzaamheidscertificaat wordt toegekend aan bedrijven die voldoen aan strikte criteria op het gebied van energie-efficiëntie, afvalbeheer en duurzame bedrijfsvoering. Voor Kooijman betekent dit dat elke vestiging heeft bewezen dat ze deze belangrijke waarden in praktijk brengt, wat ons ook een verantwoordelijke partner maakt voor de toekomst.

Over Censo

Censo speelt een cruciale rol in het meten en beoordelen van onze duurzaamheidsinitiatieven. Als toonaangevend bureau voor duurzaamheidsbeoordelingen bieden zij de expertise die nodig is om de impact van onze milieuprestaties nauwkeurig te evalueren. Hun grondige evaluaties en richtlijnen helpen ons continu te verbeteren op het pad naar ecologische excellentie.

Door samen te werken met Censo, verzekert Kooijman zich van een betrouwbare en objectieve bevestiging van onze milieuvriendelijke operaties, versterkend onze toewijding aan duurzaamheid.

 

foto pexels