Kerstshow en Eindejaarsshow bij Kooijman

Body

Geniet tijdens de hele decembermaand van onze feestelijke voordelen op onze nieuwe en gebruikte occasions tijdens de kerst & eindejaarsshow! Ontdek in onze showrooms welke deal voor u het gunstigst uitpakt.

Voordeel op nieuwe uw nieuwe auto tijdens de kerstshow en eindejaarshow

Bij  Kooijman gaan we voor goud, en dat merkt u in de voordelen die we speciaal voor u hebben klaarliggen op al onze modellen. Of u nu kiest voor de betrouwbare Toyota of Kia, er wacht tot €3000,00 inruilvoordeel op u. Onze gebruikte voorraad is royaal aangevuld met scherp geprijsde occasions die staan te wachten om ontdekt te worden.

Tot wel €1000 extra inruilwaarde op onze occasions!

vanaf 15 december tot en met 31 december. 
Onze gebruikte voorraad is royaal aangevuld met scherp geprijsde occasions die staan te wachten om ontdekt te worden.

Privelease acties op nieuwe auto's 

Liever voor een vast, laag maandbedrag een (zo goed als) nieuwe auto rijden? Kies dan voor Private Lease. U stapt nu in vanaf 249 euro per maand en alles is inbegrepen, behalve de brandstof.
Heeft u een auto in te ruilen, dan kunt u bovendien het inruilbedrag gebruiken om uw maandlasten te verlagen.

Privelease nu ook gunstig op occasions

Ook op onze occasions hebben wij tijdens de decembermaand lage en gunstige instaptarieven.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van privéleasen?
Laat ons u vrijblijvend informeren en rekenen. Uw inruilwaarde wordt eenvoudig meegenomen in het lease tarief, waardoor u voordelig per maand van uw nieuwe auto kunt genieten.

 

7 & 10 JAAR GARANTIE

En alsof dat nog niet genoeg is, geniet u van maar liefst 10 jaar garantie op alle nieuwe én gebruikte Toyota modellen en standaard 7 jaar garantie op onze Kia modellen zolang uw Toyota of Kia bij ons in onderhoud is. Dat noemen wij pas zorgeloos rijden.

Namens het hele team van Kooijman Autgroep wensen wij u schitterende kerstdagen en een voorspoedig 2023. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen tijdens onze Eindejaarsshow, waar de volledig vernieuwde C-HR en Kia EV9 in volle glorie zal schitteren!

Bekijk onze kerst- en eindejaarsshow deals