Ontdek carrièrekansen: Open Bedrijvendagen Vianen 2024

Body

Verken de wereld van carrièremogelijkheden bij Kooijman Autogroep tijdens de Open Bedrijvendagen Vianen 2024 van 8 april tot en met 12 april. Ontdek onze visie, missie en vacatures. Stap binnen en ontdek hoe wij jouw talent en ambitie koesteren. 
 

werken bij kooijmanautogroep open bedrijvendagen Vianen Tiel Utrecht Nieuwegein Zeist Amersfoort IJsselstein Leerdam 2024

Ontdek jouw toekomst bij Kooijman Autogroep tijdens de Open Bedrijvendagen Vianen!

Welkom bij Kooijman Autogroep, waar de deuren wagenwijd openstaan om jouw nieuwsgierigheid te vervullen tijdens de Open Bedrijvendagen Vianen van 8 april tot en met 12 april 2024. Als een van de trotse initiatiefnemers van dit evenement, nodigen we je uit om een stap te zetten in de kansen en mogelijkheden die wij bieden.

Waar pas jij bij Kooijman Autogroep?

Ben je op zoek naar een plek waar je je écht thuis voelt? Of je nu op zoek bent naar een uitdagende baan, een leerzame stage of gewoon nieuwsgierig bent naar praktijkervaring; bij Kooijman Autogroep is er voor ieder wat wils. Wij geloven dat de juiste match essentieel is voor een succesvolle samenwerking. Laat ons je helpen om te ontdekken waar jij het beste tot je recht komt. Bekijk hier onze vacatures

Voor wie is dit?

Of je nu student bent zonder vastomlijnd plan, een docent die met leerlingen op ontdekking wilt gaan, of iemand die een carrièreswitch overweegt - onze deuren staan voor iedereen open die zijn horizon wil verbreden. Grijp deze unieke kans om te ontdekken wat werken bij Kooijman Autogroep voor jou kan betekenen!

Hoe werkt het?

Schrijf je in voor de Open Bedrijvendagen Vianen en kom langs bij Kooijman Autogroep! Onze enthousiaste teams staan klaar om je te verwelkomen en je alles te laten zien over ons bedrijf, onze cultuur en de mogelijkheden die wij bieden. Van boeiende rondleidingen tot inspirerende presentaties, wij hebben voor ieder wat wils!

Meld je nu aan!

Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier.
En als je benieuwd bent naar onze vacatures en wat werken bij Kooijman Autogroep inhoudt, neem dan een kijkje op onze Werken bij Kooijman Autogroep pagina

Wacht niet langer en ontdek jouw toekomst bij Kooijman Autogroep. Schrijf je nu in voor de Open Bedrijvendagen Vianen en maak de eerste stap naar een inspirerende carrière!


De Open bedrijven dagen is in samenwerking met diverse bedrijven in Vianen  klik hier voor alle vacatures van de deelnemende bedrijven. 

Interesse