Ontdek de nieuwe autotrends van 2024:

Body

Betaalbare juweeltjes die het wachten waard zijn!

In een snel veranderende auto-industrie is het kiezen van de juiste auto voor 2024 geen gemakkelijke taak. Terwijl elektrische auto's terrein winnen, zijn er nog steeds opmerkelijke benzine- en hybrideopties die de moeite van het overwegen waard zijn.

Bij Kooijman Autogroep begrijpen we dat de diversiteit aan keuzes overweldigend kan zijn. Daarom hebben we een exclusieve blik op de meest opwindende en betaalbare modellen van 2024 samengesteld, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over je nieuwe auto.

Het landschap van 2024: elektrisch versus benzine

De trend van volledig elektrische auto's blijft zich ontwikkelen, maar ook benzine- en hybrideopties behouden hun aantrekkingskracht. In Nederland heeft 70% van de vorig jaar geregistreerde nieuwe auto's nog steeds een verbrandingsmotor aan boord. Hoewel elektrische auto's terrein winnen, is de keuze tussen volledig elektrisch of een laatste keer investeren in een benzineversie nog steeds actueel. Met de juiste financiële prikkels van een nieuw kabinet kan deze keuze zwaar worden beïnvloed.

Betaalbare pareltjes van 2024

Kooijman Autogroep heeft de vinger aan de pols van de autowereld en presenteert met trots twee automodellen die het wachten waard zijn. Of u nu de overstap naar elektrisch overweegt of nog steeds geniet van benzinekracht, deze modellen bieden innovatie en betaalbaarheid in één.

  • Toyota Aygo Cross / X , Toyota Yaris, Toyota Yaris Cross, Toyota Corolla, Toyota C-HR, Toyota RAV4, Toyota BZ4X,
  • Kia Niro, Kia Niro Plug In, Kia Niro EV,  Kia Sportage, Kia Sportage Plug in, Kia Soronto Plug in, Kia Sorento, Kia EV6

Futuristisch design, verbeterde efficiëntie

Ontdek het opvallende design en de verbeterde efficiëntie van dit model, dat betaalbaarheid combineert met de nieuwste technologische snufjes.

  • Toyota Bz4X,
  • Kia EV9
  • en natuurlijk de Toyota Aygo Cross / X , Toyota Yaris, Toyota Yaris Cross, Toyota Corolla, Toyota C-HR, Toyota RAV4, Toyota BZ4X, Kia Niro, Kia Niro Plug In, Kia Niro EV,  Kia Sportage, Kia Sportage Plug in, Kia Soronto Plug in, Kia Sorento, Kia EV6

Hybride luxe voor elke rijder

Ervaar het beste van twee werelden met dit hybride model dat luxe en milieubewustzijn naadloos integreert.

Elektrische revolutie voor de massa's

Stap in de elektrische revolutie met onze toegankelijke modellen die indruk maken met actieradius en stijlvolle design.

  • Kia EV6
  • Kia EV9
  • Toyota Bz4x
  • toekomstige nieuwkomers: Toyota Urban SUV en de Kia EV3

Maak de keuze met Kooijman Autogroep

Bij Kooijman Autogroep begrijpen we dat de keuze voor een nieuwe auto een persoonlijke reis is. Daarom staan onze experts klaar om u te begeleiden in het vinden van de perfecte match voor uw behoeften en levensstijl. 

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de meest betaalbare en veelbelovende modellen van 2024!