Overstappen naar de zomerbanden

Body

Maak nu een afspraak voor de bandenwissel!
TIP: Plan tijdig een afspraak in, in verband met drukte in de werkplaats kan de wachttijd oplopen. Zo bent u verzekerd van een tijdige wissel!

De kans is groot dat u deze lente met de auto op pad gaat en het is belangrijk dat u zich veilig voelt tijdens het rijden. Door de banden aan te passen op het seizoen zorgt u voor een uitstekende wegligging én de veiligheid die u verdiend! Om deze reden is het tijd om uw autobanden te wisselen.

Zomerbanden hebben een speciale rubbersamenstelling wat zorgt voor meer grip, een kortere remweg en minder slijtage, zelfs bij hoge temperaturen.

Maak vandaag nog een afspraak voor het wisselen van de banden. Door drukte in de werkplaats loopt de planning snel op, wij adviseren u dan ook om tijdig een afspraak in te plannen.

kooijman zomerbanden winterbanden allseason banden

Als uw zomerbanden aan vervanging toe zijn kunt u bij Kooijman rekenen op deskundig advies en extra scherp geprijsde zomerbanden.

  • Meer grip bij hogere temperaturen
  • Verhoogd rijcomfort
  • Kortere remweg
  • Minder slijtage
  • Lager verbruik

Als u vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen, u bent uiteraard ook van harte welkom om tijdens een kop koffie uw vragen te bespreken.