Toyota Kooijman Gorinchem sponsort gratis boodschappentaxi van Stichting Klussendienst Gorinchem

Nieuwe sponsor boodschappentaxi Klussendienst


Gorinchem, april 2023  - Stichting Klussendienst Gorinchem heeft een nieuwe sponsor voor de gratis boodschappentaxi op donderdag. Kooijman Autogroep Gorinchem bood zich spontaan aan deze voorziening over te nemen, nadat de vorige sponsor eind vorig jaar zijn contract beëindigde. Hierdoor kunnen cliënten van de Klussendienst in West Gorinchem eenmaal per week op eigen houtje boodschappen doen in Piazzacenter.

Wekelijks uitje

Voorzitter Wietse Meerman: “Stichting Klussendienst Gorinchem zet zich in voor 65-plussers, chronisch zieken en mensen met een beperking om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Dat doen we met kleine klussen in en om de woning, begeleiding binnen Gorinchem met een auto met rolstoelvoorziening en een gratis boodschappentaxi op dinsdag en donderdag. Voor menigeen is de wekelijkse rit met de boodschappentaxi een belangrijk uitje. De cliënten worden thuis opgehaald en na het doen van de boodschappen weer teruggebracht. Met de sponsoring van Toyota Kooijman Gorinchem blijft deze voorziening gratis beschikbaar voor onze cliënten in het westelijk deel van  Gorinchem.”

Kooijman Autogroep wil bijdrage leveren aan betere samenleving

Kooijman Autogroep staat bekend om hun persoonlijke aandacht. Het is dan ook niet de eerste keer dat zij zich inzetten voor de lokale gemeenschap. "Als familiebedrijf staan we al sinds jaar en dag open voor dit soort initiatieven en sponsoring", aldus Dion Nelemans, vestigingsmanager van Toyota Kooijman Gorinchem. "Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij de gemeenschap waarin we opereren en we willen graag een bijdrage leveren aan een betere samenleving." " We zijn dan ook trots om de gratis boodschappentaxi op donderdag te sponsoren en op deze manier de cliënten van de Klussendienst Gorinchem te kunnen helpen."

Boodschappentaxi op dinsdag naar winkelcentrum Oost

De gratis boodschappentaxi op dinsdag naar winkelcentrum Oost wordt al jarenlang gesponsord door PLUS Elbert van den Doel. Zo bieden zij de cliënten in Oost-Gorinchem dezelfde mogelijkheid om zelfstandig boodschappen te doen.

"We zijn erg blij met de sponsoring van Kooijman Autogroep en PLUS Elbert van den Doel", aldus voorzitter Wietse Meerman van de Klussendienst. "Voor onze cliënten is dit een belangrijke voorziening en met de sponsoring blijft het voor hen gratis beschikbaar.”
Dion Nelemans: “We hopen dat meer bedrijven in Gorinchem ons voorbeeld zullen volgen en zich willen inzetten voor deze kwetsbare groep in onze samenleving."

 Meer informatie
Voor meer informatie over Stichting Klussendienst Gorinchem kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0183 - 781 000, e-mailadres info@klussendienstgorinchem.nl of via de website www.klussendienstgorinchem.nl.

 

 

Op de foto van links naar rechts: Wietse Meerman voorzitter Klussendienst, Rob Tamminga chauffeur boodschappentaxi en Dion Nelemans vestigingsmanager Kooijman Autogroep Gorinchem