Onderhoud en onderdelen


Auto onderhoud bij Kooijman

APK ALL-IN ALTIJD DE VASTE LAGE PRIJS € 29,95
Dit geldt voor alle merken auto’s en combineert u dit met onderhoud dan is de APK zelfs gratis! (Kia; gratis bij onderhoud i.c.m. familycard, Toyota; gratis bij grote onderhoudsbeurt)

Online auto onderhoud inplannen

Via ons digitale werkplaats planbord kunt u ook zeer eenvoudig uw werkplaatsafspraak online maken. Onze autotechnici zijn gespecialiseerd in alle automerken!

Staat de planning van de vestiging van uw keuze reeds volgeboekt op de door u gewenste datum? Neem dan vooral even contact met ons op. Wellicht zijn er onverhoopt mogelijkheden om u toch van dienst te kunnen zijn.

Toyota en Kia onderhoud bij Kooijman 

Kooijman Autogroep is de auto garage voor uw Toyota of Kia in Utrecht, Vianen en Tiel. Voor reparatie en regulier onderhoud aan uw Kia of Toyota. Kooijman Autogroep is de motor achter uw mobiliteit. Zelfs uw Kia of Toyota vergt regelmatig onderhoud indien u zich veilig en onbezorgd op de weg wil begeven. Lees hier meer over Kooijman’s diensten met betrekking tot auto onderhoud. Natuurlijk zijn ook andere merken in goede handen bij Kooijman Autogroep. Wij stemmen onderhoud volledig af op jouw type auto, bouwjaar en km-stand.

Kia en Toyota specialist 

Uw partner in mobiliteit is Kooijman Autogroep. Als combi-dealer zijn wij de Kia en Toyota specialist in de omgeving van Vianen, Tiel, Utrecht en Naarden. Kooijman Autogroep biedt u kwaliteit op het gebied van auto onderhoud. Zo staan wij onder meer garant voor:

  • Betrouwbare onderdelen
  • Concurrerende prijzen
  • Professionele service
  • Persoonlijke aandacht

Naast regulier onderhoud kunt u bij ons onder meer terecht voor APK, reparatie, bandenwissel, zomer – en wintercheck en onderdelen en accessoires.

Kia en Toyota Kooijman voor professionele service 

Kia en Toyota specialist Kooijman biedt professionele service. Dit betekent dat wij naast vakkundig personeel, betrouwbare en originele onderdelen gebruiken van hoge kwaliteit. Bij regulier onderhoud en reparatiewerkzaamheden kunt u vertrouwen op de service en kwaliteit van Kooijman Autogroep.

Auto onderdelen in Utrecht en omgeving  

Auto onderdelen in de omgeving van Vianen, Tiel, Utrecht en Naarden vindt u bij Kooijman. Als Kia en Toyota specialist kunnen wij u originele auto onderdelen leveren. Bent u op zoek naar auto onderdelen van Kia of Toyota? Neem voor meer informatie over onderdelen contact met ons op.

Telefonisch afspraak maken met Kia en Toyota dealer Kooijman 

Uw werkplaatsafspraak  telefonisch of per e-mail inplannen kan via onderstaande gegevens.

Kooijman Vianen: 0347-373245 of receptie@kooijmanvianen.nl
Kooijman Tiel: 0344-611400 of receptie@kooijmantiel.nl
Kooijman Utrecht: 030-2660044 of receptie@kooijmanutrecht.nl
Kooijman Naarden: 035-6948214 of receptie@kooijmannaarden.nl

 

Kooijman Autogroep