Top Dealer Award 2012

Breukelen, 12 januari 2012 – Kooijman uitgeroepen tot beste Topdealer 2012. Kia Motors heeft de tien best presterende benoemd tot Topdealer 2012. De tien gelukkige Kia-dealers ontvingen tijdens de Kia bijeenkomst uit handen van John Kim, President van Kia Motors Nederland en Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland, de bijbehorende award.

Iedere Kia-dealer wordt in de loop van het jaar onderworpen aan een objectieve beoordeling, met name de afdelingen Verkoop en After Sales. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar absolute verkoopaantallen, maar vooral naar de wijze waarop de service aan de klant wordt verleend. Zowel bij de aanschaf van een nieuwe auto als in het traject van de technische dienstverlening daarna. Deze groep Kia-dealers hebben zich daarbij onderscheiden als top presterende automobielbedrijven en scharen zich daardoor bij de tien beste Kia-dealers in Nederland.

“Momenten van contact met onze klanten zijn relatief schaars. Het is dus van het grootste belang dat wij tijdens die contactmomenten een goede indruk achterlaten en de verwachtingen van de klant overtreffen”, aldus de heer Gert Kooijman van. “Wij bieden klanten een uitgebreid servicepalet en naast de uitstekende service biedt Kia bij elke nieuwe auto ook nog eens de zekerheid van 7 jaar fabrieksgarantie, 7 jaar gratis APK en 7 jaar gratis internationale wegenhulp.”

Kia topdealer award 2012