Toyota Nieuwsblog
Blijf altijd op de hoogte


 • Vernieuwde Toyota Prius nog luxer

  De nieuwe Toyota Prius is er! Ons hybride icoon en de succesvolste zelfopladende auto ter wereld is verder verbeterd. De nieuwe Toyota Prius heeft bijvoorbeeld een strakker design door nieuwe koplampen met Bi-LED-technologie en vernieuwde achterlichten. Ze benadrukken de breedte achter en daardoor heeft de nieuwe Prius een dikke uitstraling.

  Lees verder
 • De RAV4 is stoerder dan hij ooit is geweest

  De nieuwe Toyota RAV4 staat in de startblokken om de successtory van eerdere generaties te overtreffen. Met zijn grote binnenruimte en krachtige hybrideaandrijving is hij praktisch en innovatief als altijd. De vijfde generatie RAV4 voegt een belangrijk speerpunt toe: dynamiek. De wegligging en het uiterlijk zijn onvervalst spannend en uitdagend. In hun rij-impressies zijn journalisten uit binnen- en buitenland enthousiast over de nieuwe Toyota RAV4.

  Lees verder
 • Toyota AYGO met twee speciale edities op Autosalon van Genève

  De Toyota AYGO is het meest onderscheidende aanbod in het A-segment. Een compacte en wendbare auto met een frisse en zelfverzekerde look. Verder is zowel exterieur als interieur te personaliseren met tal van vrolijke accessoires. Wat er allemaal mogelijk is, laten de volgende twee speciale edities zien: de AYGO x-otic en AYGO x-cite.

  Lees verder
 • Maak met de Power Challenge kans op een roadtrip naar het Noorderlicht!

  De nieuwe RAV4 van Toyota is een bijzondere auto: helemaal SUV en helemaal Hybrid. Sterker nog: het is de allereerste High Power Hybrid (218pk/160kW). Zuinig en beresterk! Hoe dat voelt? Ervaar het zelf tijdens de Power Challenge. Doe mee en maak kans op een onvergetelijke roadtrip naar het Noorderlicht ter waarde van € 10.000,-!

  Lees verder
 • Aantrekkelijke Business Editions van o.a. de nieuwe Toyota Corolla

  Toyota introduceert de Business Intro. Deze uitvoering is van toepassing op de nieuwe Toyota Corolla, de nieuwe Toyota RAV4 en de Toyota C-HR. De Business Sport Intro is beschikbaar voor de Corolla Hatchback en Touring Sports.

  Lees verder
 • De Toyota GR Supra: de legende keert terug

  Toyota onthult op de North American International Auto Show (NAIAS) 2019 in Detroit de volledig nieuwe Toyota GR Supra, de vijfde generatie van Toyota’s legendarische sportauto Supra en het eerste GR-model dat geproduceerd wordt door Toyota GAZOO Racing en wereldwijd leverbaar is.

  Lees verder
 • T&B Kooijman Gorinchem: ‘Vallen en weer opstaan’

  Artikel door Incident Management Nederland na de brand die het bedrijf Takel en Berging Kooijman Gorinchem totaal verwoestte

  Lees verder
 • Prijzen nieuwe Toyota Corolla bekend, leverbaar vanaf 23 maart 2019!

  De nieuwe Corolla Hatchback, Sedan en Touring Sports staan vanaf 23 maart 2019 in onze showroom, per direct te bestellen bij Kooijman!

  De nieuwe Toyota Corolla komt als sportieve Hatchback, stijlvolle Sedan en ruime Touring Sports op de markt. De prijzen voor de Toyota Corolla beginnen bij € 23.995 euro, de Hybrid is leverbaar vanaf € 26.395 euro

  Lees verder
 • Vernieuwde Toyota Prius maakt debuut op Los Angeles Auto Show

  Toyota trekt op de Los Angeles Autoshow het doek van de nieuwe Toyota Prius. De meest succesvolle zelfopladende auto ter wereld is op diverse punten verbeterd. Zo krijgt de auto een strakker design door nieuwe koplampen met bi-LED-techniek. De achterlichten worden ook niet vergeten, want die krijgen een nieuw uiterlijk. Samen versterken ze de schouderlijn van de Prius en daardoor krijgt hij, net als de Corolla, een lekkere dikke uitstraling!

  Lees verder
 • De Toyota Supra is terug

  De Toyota Supra is terug. Deze allernieuwste sportauto werd onthuld tijdens het Goodwood Festival of Speed en sluit met zijn nu al legendarische ‘A90’ badge aan bij de traditie van voorgaande generaties, die bekend stonden als A40, A60, A70 en A80. Leverbaar medio 2019!

  Lees verder
 • Veel auto’s duurder door WLTP, behalve Toyota

  Gert Kooijman vertelt in een artikel in Ondernamen Lekstroom waarom Toyota als unicum in de markt haar prijzen niet tot nauwelijks hoeft te verhogen.

  Lees verder
 • Prinsjesdag 2018: Welke maatregelen zijn er als automobilist belangrijk?

  Op Prinsjesdag heeft het kabinet de fiscale plannen voor 2019 bekend gemaakt. Welke maatregelen zijn voor u als automobilist belangrijk om te weten? Wij hebben het in een overzicht gezet.

  Lees verder
 • De Toyota Camry komt naar Nederland!

  De Toyota Camry komt terug naar Nederland! In Nederland kennen we de Camry als een vrij luxe model dat tussen 1983 en 2004 te krijgen was. In de Verenigde Staten een regelrechte hit. Jaarlijks worden er honderdduizenden exemplaren verkocht en is hij een van de meest verkochte personenauto’s. 

  Lees verder
 • Doe de Toyota Hybrid Electric Challenge!

  Met een Toyota rijdt u al snel tot 50% elektrisch zonder dat u ooit hoeft te stekkeren. Wilt u dat zelf beleven? Komt u dan naar Kooijman en doe de Hybrid Electric Challenge. Met uw persoonlijke score maakt u nu ook kans op een hele mooie, mat grijze Sparta R5Te elektrische fiets ter waarde van € 2.099,-!

  Lees verder