Toyota Nieuwsblog
Blijf altijd op de hoogte


 • De nieuwe AYGOX

  Binnenkort kun je kennis maken met de nieuwste vorm van mobiliteit, want het aftellen voor de introductie van de Toyota Aygo X is begonnen! Met zijn verhoogde carrosserie, grote lichtmetalen velgen, hoge zitpositie, unieke bi-tone kleuren en uitgesproken design is deze compacte crossover gemaakt voor het leven in de stad. De Aygo X komt in het voorjaar van 2022 naar Nederland en is al verkrijgbaar vanaf minder dan € 16.000,-

  Lees verder
 • Toyota bZ4X, de eerste elektrische SUV van Toyota!

  Toyota bZ4X, de eerste elektrische SUV van Toyota! De ‘bZ’ staat voor Beyond Zero, het nul-emissie project van Toyota. Deze futuristische SUV beschikt over een actieradius van 450km en je kunt zelfs kiezen voor optionele zonnepanelen in het dak, die in een heel jaar voldoende energie kunnen opwekken om maar liefst 1.800 km te rijden!

  Lees verder
 • Toyota en DHL op weg naar emissievrij bezorgen

  De Toyota Proace Electric is dagelijks het vervoermiddel voor de DHL pakketbezorgers. Bezorging per 2025 volledig emissievrij is het doel van DHL.

  Lees verder
 • De nieuwe RAV4 Adventure!

  Toyota onthuld de nieuwe RAV4 Adventure, een avontuurlijke uitvoering van de RAV4. Zijn SUV-kwaliteiten worden zowel op als naast de weg versterkt met de standaard hybride aandrijflijn en intelligente vierwielaandrijving.

  Lees verder
 • Yaris Cross in de showroom

  Wij nodigen u van harte uit voor het Yaris Cross Intro Event op vrijdagavond* 10 september en 11 september a.s.  Op deze datum gaan we de compacte SUV-uitvoering van de
  ‘Auto van het Jaar’ spectaculair onthullen bij onze vestigingen.

  Lees verder
 • Overlijden Arie Kooijman oprichter Kooijman Autogroep

  Overlijdensbericht 

  Diep bedroefd maar ook erg dankbaar voor wat hij deed, delen wij u mede dat Arie Kooijman grondlegger van ons familiebedrijf Kooijman Vianen,
  vader, echtgenoot, schoonvader, opa en overgroot opa op woensdagmorgen 11 augustus jl. is overleden.

  Lees verder
 • Toyota logo op emissievrije bussen van CaetanoBus

  Toyota en de Portugese busfabrikant CaetanoBus hebben de co-branding aangekondigd van een batterij-elektrische stadsbus en een waterstof-elektrische stadsbus

  Lees verder
 • Beleef een extra sportieve zomer met de Toyota TeamNL selectie!

  Klaar voor de start? Profiteer van sportieve extra’s en voordeel tot wel €4.500,00 met de TeamNL selectie van Toyota!

  Lees verder
 • PRIMEUR: OVER EEN JAAR OPENT IN VIANEN EEN WATERSTOFTANKSTATION

  Wethouder Huib Zevenhuizen (Vijfheerenlanden) zette met een grote lach zijn handtekening onder het waterstofconvenant. De partijen die dit convenant tekenen – dat zijn er inmiddels al veel – spreken de ambitie uit om het gebruik van groene waterstof in de provincie Utrecht te stimuleren.

  Lees verder
 • NIEUW: Stap gratis over naar hybride!

  Bij Toyota geniet u nu tijdelijk van een gratis upgrade naar hybride, de grootste actie van het jaar!

  Lees verder
 • 2E PINKSTERDAG OPEN VAN 10:00 – 16:00

  Komt u uw droomauto uitzoeken tijdens 2e Pinksterdag? Bij ons altijd een wisselende voorraad occasions! In onze ruim opgezette showrooms bent u ook weer gewoon zonder afspraak van harte welkom. Speciaal tijdens het Pinksterweekend profiteert u van extra Pinkstervoordeel bij aanschaf van een occasion of nieuwe auto!

  Lees verder
 • € 2000,- euro subsidie bij aankoop gebruikte elektrische auto

  Ontvang extra subsidie aankoop van een 100% elektrische auto. Voor 2021 is budget vanuit de overheid beschikbaar voor gebruikte elektrische auto´s. Dit houdt in dat u € 2.000 ontvangt bij de aankoop van een gebruikte elektrische auto.

  Lees verder
 • Toyota onthult concept van de nieuwe Toyota bZ4X

  Toyota onthult concept van de nieuwe Toyota bZ4X, de elektrische SUV die halverwege 2022 wordt verwacht.

  Lees verder
 • Toyota Mirai wordt nu geleverd met Advanced Drive

  Toyota lanceert: Advanced Drive. Een zelfrijdend systeem in een auto die rijdt op waterstof. Hoe modern wil je het hebben?

  Lees verder
 • NIEUW: De Toyota GR 86!

  Toyota onthuld: de nieuwe Toyota GR 86! Het derde GR model dat wereldwijd leverbaar wordt.

  Lees verder
Kooijman Autogroep