"Optimaal gemak en kostenbesparing: Toyota Service Plan bij Kooijman Autogroep"

"Bespaar geld en geniet van zorgeloos rijden met het Toyota Service Plan bij Kooijman Autogroep. Met vaste maandelijkse of eenmalige betalingen dekt u alle servicemomenten af, inclusief onderhoudsbeurten, APK, Toyota pechhulp en meer. Ontdek hoe u uw Toyota in topconditie houdt en kosten bespaart met ons Toyota Service Plan."

Toyota Service Plan - Geniet van zorgeloos autorijden bij Kooijman Autogroep!

Als trotse eigenaar van een Toyota wilt u natuurlijk dat uw auto altijd in topconditie blijft en dat u zorgeloos kunt genieten van het autorijden. Bij Kooijman Autogroep, dé Toyota dealer in de regio, bieden we het Toyota Service Plan aan. Hier ontdekt uw alles over de voordelen van het Toyota Service Plan en waarom het de perfecte keuze is voor het onderhoud van jouw Toyota.

Wat is het Toyota Service Plan?

Het Toyota Service Plan is een uitgebreid onderhoudsprogramma dat speciaal is ontworpen voor Toyota-rijders. Met het Service Plan ben je verzekerd van regelmatig onderhoud door gekwalificeerde Toyota-technici, volgens de fabrieksspecificaties en met gebruik van originele Toyota-onderdelen.


"Kies voor gemoedsrust met het Toyota Service Plan!'

Voor een vast bedrag per maand of in één keer het hele bedrag, kunt u alle noodzakelijke servicemomenten* voor uw Toyota afdekken:

  • Onderhoudsbeurten, de reguliere onderhoudswerkzaamheden: zoals het verversen van de motorolie, het vervangen van de filters, het controleren van de remmen en het bijvullen van de vloeistoffen.
  • APK-keuringen,
  • Toyota pechhulp 
  • Hybride Zekerheid Controle (indien van toepassing) inbegrepen, weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien bent u voordeliger uit! Zo blijft uw Toyota in optimale conditie en ben je verzekerd van betrouwbare en veilige kilometers.

Het plan is beschikbaar voor de komende vier (tot 120.000 km) of vijf jaar (tot 150.000 km). Kies voor zekerheid en gemak met het Toyota Service Plan."

*Let op: servicemomenten kunnen variëren afhankelijk van het specifieke plan en de kilometerstand van uw Toyota. Neem contact op met ons op voor meer informatie.

Het Toyota Service Plan biedt diverse voordelen die zorgen voor zorgeloos autorijden:

  1. Kostenefficiënt: Met het Toyota Service Plan heb je geen onverwachte kosten voor regulier onderhoud. U betaalt een vast bedrag vooraf en bent daarmee gedekt voor de onderhoudswerkzaamheden, wat zorgt voor duidelijkheid en financiële zekerheid.

  2. Originele Toyota-onderdelen: Bij Kooijman Autogroep wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van originele Toyota-onderdelen tijdens het onderhoud. Hierdoor blijft de kwaliteit van uw Toyota gewaarborgd en behoud u de fabrieksgarantie.

  3. Deskundige service: De Toyota-technici bij Kooijman Autogroep zijn speciaal getraind om Toyota's te onderhouden en te repareren. Ze kennen uw auto van binnen en van buiten en zorgen voor professioneel en vakkundig onderhoud.

  4. Flexibiliteit: Het Toyota Service Plan is flexibel en kan worden afgestemd op uw wensen en rijgedrag. Je kunt kiezen uit verschillende looptijden en kilometerbundels, zodat het plan perfect aansluit bij uw behoeften.

  5. Pechhulpverlening: Gratis Toyota pechhulp in vrijwel heel Europa

Kooijman Autogroep - Uw Toyota dealer

Kooijman Autogroep is dé Toyota dealer in de regio, met vestigingen in Vianen, Tiel, Utrecht, Gorinchem en Naarden. We bieden een uitgebreid scala aan services, waaronder verkoop van nieuwe en gebruikte Toyota's, onderhoud en reparatie, en financiering en verzekering. Als erkend Toyota dealer staan ze garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service.

Conclusie:

Het Toyota Service Plan bij Kooijman Autogroep is de ideale keuze voor Toyota-rijders die zorgeloos willen genieten van hun auto.

Algemene voorwaarden Toyota Nederland Serviceplan
Tarieven en FAQ Toyota Serviceplan