VACATURE - Automonteur / Autotechnicus

Van baan wisselen of  op zoek naar een (stage)werkplek? Wij zijn op zoek in de omgeving

  • Utrecht
  • Vianen
  • Tiel
  • Gorinchem
  • Naarden 

Automonteur/ Autotechnicus 

Wat verwachten wij?
Je hebt een opleiding autotechniek en enig ervaring als monteur.
In deze functie voer je zelfstandig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit voor onze klanten. Je beoordeelt de staat van de auto en maakt een inschatting van de benodigde onderhoud. Naast onderhoud, voer je ook APK keuringen uit en verzorg je  ook de inbouw van diverse apparatuur en accessoires. Wij zijn een veelzijdig bedrijf met veel afwisseling ook werkzaamheden als aircoservice, bandenservice, uitlezen draai jij je hand niet voor om. Ook heb je oog voor kwaliteit en bent in staat snel en zorgvuldig te werken. 

Daarnaast ben je een gemotiveerde, flexibele collega met een bovenmatige interesse in elektronica en hybridetechniek. Voor deze functie moet je minimaal in het bezit zijn van je rijbewijs B. Eventueel in bezit van APK keurmeester, dit is geen vereiste.

Ben je een leerling automonteur, in opleiding of ben je op op zoek naar een BBL-werkplek?


Solliciteer dan ook!
Belangrijkste is dat je gek op auto's en techniek bent. Wij bieden je een functie met veel variatie en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. 
Direct solliciteren 

Werken bij Kooijman
Je komt terecht in een professionele omgeving met gemotiveerde leuke mensen in je team voor wie de klant centraal staat en servicegerichtheid een tweede natuur is. Dat verwachten we ook van jou.
Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en investeren daarom ook volop in trainingen en opleidingen.  Je ontvangt een zeer goed salaris – passend bij de functie, je ervaring en opleiding.
Voor deze functie bieden wij een fulltime werkweek met uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, pensioen, vakantiedagen, vakantiegeld en overuren worden uitbetaald en een vast contract. je krijgt je eigen kleding inclusief werkschoenen en de mogelijkheid om je opleiding te combineren met de praktijk. Bij een parttime dienstverband is er altijd de mogelijkheid om door te groeien naar een fulltime dienstverband.  In deze functie heb je volop uitdaging en toekomstperspectief.

Bedrijfsprofiel
Kooijman is al sinds 1959 een écht familiebedrijf met een familiecultuur, dat zich succesvol heeft ontwikkeld tot de huidige Kooijman Autogroep. Vanuit meerdere vestigingslocaties zetten onze medewerkers zich dagelijks actief in voor de merken Toyota en Kia – voor zowel verkoop als servicegerichte diensten. Wij bieden een compleet mobiliteitspakket aan diensten zoals onderhoud en garantie, autoverzekering, auto lease, autoschadeherstel, Shell brandstof tankstation en Kooijman takel- en bergingsdiensten.

Ons motto ‘Persoonlijke aandacht telt’ dragen we in ons hart en werken we iedere dag met veel bevlogenheid aan! Hierin maken we het verschil en dat zie je terug in onze klantentevredenheid.
Voel jij je aangesproken door onze missie ‘Persoonlijke aandacht telt?’ Kom dan bij ons werken!

Interesse of vragen?
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met een van onze vestigingen. Je sollicitatiebrief voorzien van CV kun je ons per e-mail sturen naar vacature@kooijman-autogroep.nl of vul makkelijk en snel het onderstaand sollicitatieformulier in 

Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.

VACATURE - Automonteur / Autotechnicus
Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.