Vacature Junior Verkoopadviseur

Wij zijn ter uitbreiding van ons team in

  • Gorinchem¬†
     

De functie

Ben jij een gedreven en enthousiaste verkoper met passie voor auto's en mensen? Wil jij werken in een professionele omgeving waar de klant centraal staat en waar persoonlijke aandacht telt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als junior verkoper bij Kooijman Gorinchem ben jij meer dan alleen een autoverkoper. Je bent een adviseur, een kenner en een vraagbaak voor de klant. Je adviseert deskundig over de beste producten en diensten die Kooijman en haar merken te bieden hebben. Je vertaalt de wens van de klant naar een aantrekkelijk voorstel en overziet het gehele verkoopproces van het eerste klantcontact tot en met de aflevering en instructie van de auto.

Functie-eisen:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Talentvolle contactuele eigenschappen
  • Ervaring als autoverkoper is geen noodzaak

Wij bieden:

  • Een gezellig, enthousiast en gedreven team van collega's
  • Een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden met een contract voor onbepaalde tijd
  • Een mooi groeipad met trainingen en opleidingen

Werken bij Kooijman betekent werken in een dynamisch en betrouwbaar familiebedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot een succesvolle automotive groep. Wij bieden een compleet mobiliteitspakket aan diensten en investeren volop in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Interesse of vragen over de functie verkoopadviseur?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacature@kooijman-autogroep.nl of vul het onderstaande formulier in. Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe verkoopadviseur/autoverkoper!
Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met onze Kooijman vestiging.