Vacature Partsmedewerker

Wij zoeken een partsmedewerker senior voor onze locatie: 

  • Utrecht

Enige affiniteit met automotive is handig, maar niet noodzakelijk. Je bent bereid om fulltime te werken en deze functie is van maandag tot en met vrijdag en is een dagdienstfunctie.

Functieomschrijving

In de functie als partsmedewerker senior ben jij en je collega druk bezig met het beheer van het magazijn en je zorgt samen met je collega  voor dat voorraadadministratie up-to-date is.
Je taken bestaan uit opzoeken, bestellen en uitgeven van accessoires en onderdelen voor zowel interne als externe klanten, uiteraard hoort het factureren van de onderdelen hierbij.

Je werkt zeer nauw samen met de monteurs en chef werkplaats die je snel van de juiste onderdelen voorziet. Een van je hoofdtaken is het klaarzetten van de onderdelen die de monteurs nodig hebben, zodat zij snel aan de slag kunnen.
De volledige in-en verkoop van de onderdelen valt onder je beheer en je onderhoudt zelfstandig het contact met de leveranciers.
Je neemt het initiatief om het magazijn naar een hoger level te tillen, je rapporteert aan je aftersalesmanager met wie je een eerstelijns contact hebt en met elkaar zorg je er voor dat de kwaliteit in het magazijn zo hoog mogelijk blijft.

Functie-eisen magazijnmedewerker senior:
•    Goede contactuele vaardigheden
•    Je bent flexibel ingesteld;
•    Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
•    Mbo-opleiding
•    Ervaring in een soortgelijke functie of werkzaam in een magazijn en klaar om een volgende stap te maken

Werken bij Kooijman

Je komt terecht in een professionele omgeving met gemotiveerde mensen voor wie de klant centraal staat en servicegerichtheid een tweede natuur is. Een team van leuke collega's en een prettige werksfeer.
Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en investeren daarom ook volop in trainingen en opleidingen.

  • Goed salaris – passend bij de functie magazijnmedewerker senior, je ervaring en opleiding.
  • Fulltime werkweek
  • Uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Vast contract
  • Volop uitdaging en toekomstperspectief
  • Trainingen en opleidingen indien wenselijk

Bedrijfsprofiel

Kooijman is al sinds 1959 een écht familiebedrijf met een familiecultuur, dynamisch en betrouwbaar, dat zich succesvol in de automotive heeft ontwikkeld tot het huidige Kooijman groep. Vanuit meerdere vestigingslocaties zetten onze medewerkers zich dagelijks actief in voor de merken Toyota en Kia – voor zowel verkoop als servicegerichte diensten. Wij bieden een compleet mobiliteitspakket aan diensten zoals onderhoud en garantie, autoverzekering, auto lease, autoschadeherstel, Shell brandstof tankstation. 
Ons motto ‘Persoonlijke aandacht telt’ dragen we in ons hart en werken we iedere dag met veel bevlogenheid aan! Hierin maken we het verschil en dat zie je terug in onze klantentevredenheid.
Voel jij je aangesproken door onze missie ‘Persoonlijke aandacht telt?’ Kom dan bij ons werken!

Interesse of vragen over de functie magazijnmedewerker / partsmedewerker
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Rens Koene 030 2660044
Je CV kunt je per email sturen naar vacature@kooijman-autogroep.nl of vul het onderstaande formulier in.

Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.


Soort dienstverband: Onbepaalde tijd
 

Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.