VACATURE Verkoopadviseur | Autoverkoper

Wij zoeken uitbreiding voor ons salesteam op onze vestiging in:

  • Utrecht  
  • Zeist 

Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's als

VERKOOPADVISEUR / AUTOVERKOPER

Een verkoopadviseur is meer dan alleen een autoverkoper.
Als verkoper ben jij adviseur, een kenner en een vraagbaak. Zo adviseer je, de (potentiële) klanten deskundig over de beste producten en diensten die Kooijman en haar merken te bieden heeft. Je bent enthousiast, proactief, je hebt passie voor mensen en auto’s en je bent een professional in hart en nieren. Je bent in staat om de wens van de klant te vertalen in een aantrekkelijk voorstel. Je overziet het gehele verkoopproces van het eerste klantcontact tot en met de aflevering en de instructie van de auto.

Functie eisen

  • Een prettige en gedreven collega met talentvolle contactuele eigenschappen
  • MBO werk- en denkniveau
  • Je kunt perfect inspelen op de wens van de klant: De klant staat bij jou op nummer 1
  • Ervaring als autoverkoper is  geen noodzaak

Wat wij bieden

Een gezellig, enthousiast en gedreven team van collega’s en een demo auto.  Een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden met een mooie demo-auto, een contract voor onbepaalde tijd  én mooi groeipad met  trainingen en opleidingen.

Werken bij Kooijman

Je komt terecht in een professionele omgeving met gemotiveerde mensen voor wie de klant centraal staat en servicegerichtheid een tweede natuur is. Dat verwachten we ook van jou.
Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en investeren daarom ook volop in trainingen en opleidingen. Goed salaris – passend bij de functie verkoopadviseur, je ervaring en opleiding.
Voor deze functie bieden wij een fulltime werkweek met uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een vast contract ook een auto van de zaak past hierin.
In deze functie heb je volop uitdaging en toekomstperspectief.  En je komt terecht in een team met leuke collega’s en een prettige werksfeer.

Bedrijfsprofiel
Kooijman is al sinds 1959 een écht familiebedrijf met een familiecultuur, dynamisch en betrouwbaar, dat zich succesvol in de automotive heeft ontwikkeld tot het huidige Kooijman groep. Vanuit meerdere vestigingslocaties zetten onze medewerkers zich dagelijks actief in voor de merken Toyota en Kia – voor zowel verkoop als servicegerichte diensten. Wij bieden een compleet mobiliteitspakket aan diensten zoals onderhoud en garantie, autoverzekering, auto lease, autoschadeherstel, Shell brandstof tankstation en Kooijman Takel en Bergingsdiensten.

Ons motto ‘Persoonlijke aandacht telt’ dragen we in ons hart en werken we iedere dag met veel bevlogenheid aan! Hierin maken we het verschil en dat zie je terug in onze klantentevredenheid.
Voel jij je aangesproken door onze missie ‘Persoonlijke aandacht telt?’ Kom dan bij ons werken!

Interesse of vragen over de functie verkoopadviseur?

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met onze Kooijman vestigingen. Je CV kun je per email sturen naar vacature@kooijman-autogroep.nl of vul het onderstaande formulier in.

Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.

VACATURE Verkoopadviseur | Autoverkoper
Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.