Laatste nieuws en blogs
Blijf altijd op de hoogte


 • Doe de Power Challenge en maak kans op 1 jaar lang gratis rijden

  Ontdek de nieuwe Corolla. Mooier, beter en begeerlijker dan ooit. Als High Power Hybrid goed voor wel 180 pk/ 132 kW terwijl ie heel zuinig is en ook een lage uitstoot heeft. En met de Corolla Hybrid rijdt u al snel tot 50% van de tijd elektrisch.
  Doe de Power Challenge en maak kans op 1 jaar lang gratis rijden!

  Lees verder
 • Kia zoekt Ball Carrier WK Vrouwenboetbal in Frankrijk

  Ben jij de ideale Ball Carrier tussen tien en veertien jaar en wil je tijdens WK voetbal in Frankrijk Nederland-Canada in actie komen? Meld je snel hier www.kia.com/nl/over-kia/sponsoring/wk-ball-carrier.

  Lees verder
 • Kooijman sponsor van SV Houten Jeugd elftal

  SV Houten strikt Kooijman Autogroep Kia en Toyota dealer in Midden-Nederland. Kooijman shirt-sponsor van SV Houten Jeugd O16-2.

  Lees verder
 • versnellingsbaksloten bij Kooijman

  Diefstal? Neem versnellingsbaksloten!

  Uw auto beveiligen tegen diefstal? Versnellingsbaksloten uitermate geschikt om diefstal te voorkomen. Nu verkrijgbaar voor de nieuwste Toyota modellen

  Lees verder
 • Vernieuwde Toyota Prius nog luxer

  De nieuwe Toyota Prius is er! Ons hybride icoon en de succesvolste zelfopladende auto ter wereld is verder verbeterd. De nieuwe Toyota Prius heeft bijvoorbeeld een strakker design door nieuwe koplampen met Bi-LED-technologie en vernieuwde achterlichten. Ze benadrukken de breedte achter en daardoor heeft de nieuwe Prius een dikke uitstraling.

  Lees verder
 • Kia zet Autosalon van Genève onder spanning met elektrische concept car

  Kia presenteert op de Autosalon van Genève (van 7 t/m 17 maart 2019) een nieuwe, opwindende concept car met volledig elektrische aandrijving. De onthulling vindt op 5 maart a.s. plaats in Genève. 

  Lees verder
 • Volledig elektrische Kia e-Soul maakt Europees debuut in Genève

  De nieuwe Kia e-Soul brengt emissievrij vermogen met een grote actieradius naar het segment van de urban crossovers. Het derde elektromodel voor wereldwijde verkoop beleeft zijn Europese debuut tijdens de Autosalon van Genève 2019, die in maart plaatsvindt. Kia heeft de derde generatie van zijn innovatieve urban crossover nog unieker gelijnd en nog dynamischer gemaakt. De e-Soul heeft het iconische design en het speelse karakter van zijn voorgangers, maar is in Europa uitsluitend met elektrische aandrijving leverbaar.

  Lees verder
 • De RAV4 is stoerder dan hij ooit is geweest

  De nieuwe Toyota RAV4 staat in de startblokken om de successtory van eerdere generaties te overtreffen. Met zijn grote binnenruimte en krachtige hybrideaandrijving is hij praktisch en innovatief als altijd. De vijfde generatie RAV4 voegt een belangrijk speerpunt toe: dynamiek. De wegligging en het uiterlijk zijn onvervalst spannend en uitdagend. In hun rij-impressies zijn journalisten uit binnen- en buitenland enthousiast over de nieuwe Toyota RAV4.

  Lees verder
 • Kia wint opnieuw bij iF Awards

  Kia Motors sleept opnieuw drie prestigieuze iF Awards in de wacht. Elke carrosserievariant van de nieuwe Ceed ontvangt een iF Award voor zijn design.

  Een dergelijk resultaat is Kia niet vreemd, ook in 2017 en 2018 werd een hattrick gescoord. Deze prestatie is een erkenning voor de hoogwaardige ontwerpen die al ruim tien jaar worden getekend onder leiding van Peter Schreyer, President of Design en Chief Design Officer van Kia Motors.

  Lees verder
 • Toyota AYGO met twee speciale edities op Autosalon van Genève

  De Toyota AYGO is het meest onderscheidende aanbod in het A-segment. Een compacte en wendbare auto met een frisse en zelfverzekerde look. Verder is zowel exterieur als interieur te personaliseren met tal van vrolijke accessoires. Wat er allemaal mogelijk is, laten de volgende twee speciale edities zien: de AYGO x-otic en AYGO x-cite.

  Lees verder
 • Maak met de Power Challenge kans op een roadtrip naar het Noorderlicht!

  De nieuwe RAV4 van Toyota is een bijzondere auto: helemaal SUV en helemaal Hybrid. Sterker nog: het is de allereerste High Power Hybrid (218pk/160kW). Zuinig en beresterk! Hoe dat voelt? Ervaar het zelf tijdens de Power Challenge. Doe mee en maak kans op een onvergetelijke roadtrip naar het Noorderlicht ter waarde van € 10.000,-!

  Lees verder
 • Aantrekkelijke Business Editions van o.a. de nieuwe Toyota Corolla

  Toyota introduceert de Business Intro. Deze uitvoering is van toepassing op de nieuwe Toyota Corolla, de nieuwe Toyota RAV4 en de Toyota C-HR. De Business Sport Intro is beschikbaar voor de Corolla Hatchback en Touring Sports.

  Lees verder
 • De Toyota GR Supra: de legende keert terug

  Toyota onthult op de North American International Auto Show (NAIAS) 2019 in Detroit de volledig nieuwe Toyota GR Supra, de vijfde generatie van Toyota’s legendarische sportauto Supra en het eerste GR-model dat geproduceerd wordt door Toyota GAZOO Racing en wereldwijd leverbaar is.

  Lees verder
 • T&B Kooijman Gorinchem: ‘Vallen en weer opstaan’

  Artikel door Incident Management Nederland na de brand die het bedrijf Takel en Berging Kooijman Gorinchem totaal verwoestte

  Lees verder