Laatste nieuws en blogs
Blijf altijd op de hoogte


 • Het nieuwe stuursysteem van de Toyota bZ4X

  Het nieuwe steer-by-wire systeem van de Toyota bZ4X zorgt ervoor dat de bestuurder niet meer hoeft ‘over te pakken’ in bochten. Ook is het ruimtebesparend en zorgt het voor meer rijcomfort!

  Lees verder
 • De gloednieuwe Kia Niro 2022!

  De nieuwe Kia Niro is de volgende stap voor Kia op weg naar een duurzamere toekomst. De Europese versie wordt vanaf midden 2022 leverbaar met HEV-, PHEV- en EV-aandrijving.

  Lees verder
 • Toyota grootste autofabrikant ter wereld

  Toyota is met 10,5 miljoen verkochte voertuigen in 2021 de grootste autofabrikant ter wereld! Ondanks de onzekere tijden wist Toyota een groei van 10,1% te realiseren vergeleken met 2020.

  Lees verder
 • Kooijman wederom bekroond met Top Dealer award

  Kooijman met vestigingen in Vianen, Tiel, Utrecht en Naarden is de beste Kia dealer van Nederland
  Het is de 11e keer dat Kooijman de fel begeerde titel ‘Top dealer’ in de wacht sleept, waarmee het autobedrijf zich onderscheidt als best presterend Kia automobielbedrijf.

  Lees verder
 • Welkom bij Kooijman, onze showroom is weer geheel geopend!

  Onze werkplaats blijft ten alle tijden geopend om uw mobiliteit en veiligheid te waarborgen. Per 15-01-2022 zijn wij verheugd dat we u ook weer in onze showroom mogen en kunnen ontvangen. 
  Bent u ook toe aan een nieuwe auto? Onze voorraad is nog uitgebreid, er is nu nog volop keus! Wees er op tijd bij om snel in uw nieuwe auto te kunnen rijden.

  Lees verder
 • Nieuwste Yaris GR Sport model 2022

  sportonderstel alle perfecte specificaties zitten er op en aan

  Lees verder
 • Toyota onthuld volledige elektrische line-up!

  De president van Toyota, Akio Toyoda, heeft 30 batterij-elektrische modellen aangekondigd, te introduceren vóór 2030! Deze aankondiging ondersteund het plan van Toyota Motor Europe voor 100% CO2-reductie in alle nieuwe voertuigen per 2035 in West-Europa.

  Lees verder
 • De nieuwe AYGOX

  Binnenkort kun je kennis maken met de nieuwste vorm van mobiliteit, want het aftellen voor de introductie van de Toyota Aygo X is begonnen! Met zijn verhoogde carrosserie, grote lichtmetalen velgen, hoge zitpositie, unieke bi-tone kleuren en uitgesproken design is deze compacte crossover gemaakt voor het leven in de stad. De Aygo X komt in het voorjaar van 2022 naar Nederland en is al verkrijgbaar vanaf minder dan € 16.000,-

  Lees verder
 • Toyota bZ4X, de eerste elektrische SUV van Toyota!

  Toyota bZ4X, de eerste elektrische SUV van Toyota! De ‘bZ’ staat voor Beyond Zero, het nul-emissie project van Toyota. Deze futuristische SUV beschikt over een actieradius van 450km en je kunt zelfs kiezen voor optionele zonnepanelen in het dak, die in een heel jaar voldoende energie kunnen opwekken om maar liefst 1.800 km te rijden!

  Lees verder
 • Toyota en DHL op weg naar emissievrij bezorgen

  De Toyota Proace Electric is dagelijks het vervoermiddel voor de DHL pakketbezorgers. Bezorging per 2025 volledig emissievrij is het doel van DHL.

  Lees verder
 • Het topjaar van Kia!

  De Kia Niro mag de eretitel Zakenauto van het Jaar dragen. De Kia Niro wordt steeds populairder en weet uit te groeien tot populairste auto van het jaar. En de Kia e-Niro is zelfs benoemd tot allerbest verkochte elektrische auto.

  Lees verder
 • De nieuwe RAV4 Adventure!

  Toyota onthuld de nieuwe RAV4 Adventure, een avontuurlijke uitvoering van de RAV4. Zijn SUV-kwaliteiten worden zowel op als naast de weg versterkt met de standaard hybride aandrijflijn en intelligente vierwielaandrijving.

  Lees verder
Kooijman Autogroep