Laatste nieuws en blogs
Blijf altijd op de hoogte


 • Kia met primeur op Taxi Expo 2021

  De grote ster van de Taxi Expo 2021 is de gloednieuwe EV6. Deze elektrische crossover is de eerste Kia op het baanbrekende Electric-Global Modular Platform (E-GMP), dat elektrisch rijden naar een nieuw niveau tilt.

  Lees verder
 • Yaris Cross in de showroom

  Wij nodigen u van harte uit voor het Yaris Cross Intro Event op vrijdagavond* 10 september en 11 september a.s.  Op deze datum gaan we de compacte SUV-uitvoering van de
  ‘Auto van het Jaar’ spectaculair onthullen bij onze vestigingen.

  Lees verder
 • Overlijden Arie Kooijman oprichter Kooijman Autogroep

  Overlijdensbericht 

  Diep bedroefd maar ook erg dankbaar voor wat hij deed, delen wij u mede dat Arie Kooijman grondlegger van ons familiebedrijf Kooijman Vianen,
  vader, echtgenoot, schoonvader, opa en overgroot opa op woensdagmorgen 11 augustus jl. is overleden.

  Lees verder
 • De compleet nieuwe Kia Sportage

  De vijfde generatie van de Kia Sportage, gloednieuw en geïnspireerd op de allernieuwste technieken. Geniet van een geëlektrificeerde aandrijflijn en een ultramodern interieur, met een zwevend, gebogen display gericht op de bestuurder.

  Lees verder
 • KIA EV6 in de showroom!

  Het wachten is bijna voorbij. De EV6 staat in het najaar in de showroom. Maar wij bieden jou als een van de eersten de mogelijkheid de Kia EV6 in augustus te bewonderen tijdens de exclusieve EV6 Experience bij ons in de showroom. De EV6 Experience activeert al je zintuigen.

  Lees verder
 • Dit is de vernieuwde Kia Ceed!

  De Kia Ceed familie is met een vernieuwd exterieurdesign en interieurupgrades nu nóg sportiever! Introductie medio september, prijzen binnenkort bekend.

  Lees verder
 • Toyota logo op emissievrije bussen van CaetanoBus

  Toyota en de Portugese busfabrikant CaetanoBus hebben de co-branding aangekondigd van een batterij-elektrische stadsbus en een waterstof-elektrische stadsbus

  Lees verder
 • Beleef een extra sportieve zomer met de Toyota TeamNL selectie!

  Klaar voor de start? Profiteer van sportieve extra’s en voordeel tot wel €4.500,00 met de TeamNL selectie van Toyota!

  Lees verder
 • Kia valt in de prijzen

  Kia valt in de smaak, bekijk hier de prestigieuze prijzen die Kia de afgelopen jaren allemaal in ontvangst heeft mogen nemen.
  Proud-to-be-a Kia-dealer.

  Lees verder
 • Een stekkerauto voor iedereen!

  Of je nu als particulier koopt of privé wilt leasen wij maken geen onderscheid! Je profiteert nu nog van € 4.000,- subsidie op een elektrische Kia.

  Lees verder
 • PRIMEUR: OVER EEN JAAR OPENT IN VIANEN EEN WATERSTOFTANKSTATION

  Wethouder Huib Zevenhuizen (Vijfheerenlanden) zette met een grote lach zijn handtekening onder het waterstofconvenant. De partijen die dit convenant tekenen – dat zijn er inmiddels al veel – spreken de ambitie uit om het gebruik van groene waterstof in de provincie Utrecht te stimuleren.

  Lees verder
 • NIEUW: Stap gratis over naar hybride!

  Bij Toyota geniet u nu tijdelijk van een gratis upgrade naar hybride, de grootste actie van het jaar!

  Lees verder
 • KIA ELEKTRISCHE AUTO 3-DAAGSE OP 3, 4 EN 5 JUNI

  Maak kennis met elektrisch rijden tijdens de elektrische auto 3-daagse! Onze experts zullen u uitgebreid uitleg geven en ook kunt u vrijblijvend een proefrit maken.

  Lees verder
 • 2E PINKSTERDAG OPEN VAN 10:00 – 16:00

  Komt u uw droomauto uitzoeken tijdens 2e Pinksterdag? Bij ons altijd een wisselende voorraad occasions! In onze ruim opgezette showrooms bent u ook weer gewoon zonder afspraak van harte welkom. Speciaal tijdens het Pinksterweekend profiteert u van extra Pinkstervoordeel bij aanschaf van een occasion of nieuwe auto!

  Lees verder
Kooijman Autogroep