Toyota aircoservice

TOYOTA AIRCOSERVICE

Via het ventilatie- en airconditioningsysteem komen allerlei bacteriën, virussen, pollen en schimmels uw auto binnen. Deze kunnen voor de chauffeur en passagiers onaangename problemen veroorzaken, zoals vieze geuren, hooikoorts, allergieën en astma.

Het interieurluchtfilter van uw Toyota filtert de lucht die uw auto binnenkomt. Het interieurluchtfilter vereist regelmatig onderhoud en dient om de twee jaar of 30.000 kilometer vervangen te worden. Wanneer het aircosysteem niet goed onderhouden wordt werkt niet alleen de airco minder goed, maar kan dit ook nog eens leiden tot een hoger brandstofverbruik. Zodra het vulmiddel van uw airco onder een bepaald niveau zakt kan de compressor oververhit raken en kapot gaan. De kosten van deze reparatie zijn vele malen hoger dan de kosten voor het onderhoud.

Kooijman Autogroep biedt de mogelijkheid tot aircoservice! U kunt hieronder direct een afspraak maken bij een van onze vestigingen.

 

bz4x interieur
  • Wanneer uw auto erg warm is, koel dan eerst met open ramen en deuren. Dan kan de meeste warmte wegvliegen.
  • Beperk condensvorming en kans op schimmel door uw airco vijf minuten voor aankomst uit te schakelen.
  • Voorkom lekkages door uitdroging en nare luchtjes vanwege stilstand door uw airco eens per week 10 minuten aan te zetten. Ook in de winter!
  • Laat uw airco jaarlijks controleren bij een van onze Kooijman vestigingen in Vianen, Tiel, Utrecht, Zeist of Naarden.